TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Her saniyesi nefes kesecek

Arjantinli yönetmen Martel’in yıllardır beklenen “Zama” filminin Türkiye prömiyeri Adana Film Festivali’nde yapılacak

Haber Giriş Tarihi: 04.09.2017 15:56
Haber Güncellenme Tarihi: 04.09.2017 15:56
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Her saniyesi nefes kesecek

Her saniyesi nefes kesecek

 

 

ADANA(İLKHABER) - Arjantin sinemasının yükselen değeri yönetmen Lucrecia Martel'in yıllardır beklenen son filmi Zama’nın Türkiye prömiyeri, 2017 Venedik Film Festivali’nde 31 Ağustos’ta yapılan dünya prömiyerinden 1 ay sonra, 24. Uluslararası Adana Film Festivali’nde yapılacak

 

24. Uluslararası Adana Film Festivali 25 Eylül-1 Ekim 2017 tarihlerinde gerçekleştirilecek. Çok sayıda ünlü filmin Türkiye prömiyerinin yapılacağı festivalde, Arjantin sinemasının yükselen değeri yönetmen Lucrecia Martel'in yıllardır beklenen son filmi Zama’nın Türkiye prömiyeri de yer alacak.

Antonio di Benedetto'nun romanından uyarlanan film, Güney Amerika'da yaşayan bir İspanyol subayın haydutların arasında düşmesinin gizemli öyküsünü anlatıyor. Bataklık, Kutsal Kız ve Başsız Kadın filmleri ile dünya sinemasında farkını ispatlayan Arjantinli yönetmen Lucrecia Martel, bu kez bir dönem filmiyle karşımıza çıkıyor. Başrolünü Daniel Gimenez Cacho’nun canlandırdığı Zama ülkemizde de merakla beklenen filmlerden biri.

 

Zama; 2017 Venedik Film Festivali’nde yarışma dışı kategorisinde dünya prömiyerini yapmasının ardından 2017 Toronto Film Festivali’nde de izleyiciyle buluşacak. Filmin dünya festivallerinden sonra üçüncü durağı ise 24. Adana Film Festivali olacak.

 

ADANA FİLM FESTİVALİ SOSYAL MEDYA HESAPLARI

 

Adana Film Festivali ile ilgili tüm gelişmeler, haberler ve etkinlik bilgileri aşağıdaki sosyal medya hesaplarımızdan takip edilebilecek.

 

www.adanafilmfestivali.org.tr

facebook.com/adanafilmfestivali

twitter.com/adanafilmfest

instagram.com/adanafilmfest

 

 



 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.