TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Türkmen: 94 yıl önce atılan tohum

CHP Adana Milletvekili Av. Elif Doğan Türkmen Cumhuriyet Halk Partisi’nin 94’üncü Kuruluş Yıldönümü nedeniyle yayınladığı mesajında, CHP’nin Ulusal kurtuluş mücadelesinden doğduğunu ve devleti kuran parti olduğunu belirterek, “CHP, 94 yıldır varlığını sürdüren tek partidir” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 09.09.2017 14:28
Haber Güncellenme Tarihi: 09.09.2017 14:28
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Türkmen: 94 yıl önce atılan tohum

 

ADANA (İLKHABER)-CHP Adana Milletvekili Av. Elif Doğan Türkmen Cumhuriyet Halk Partisi’nin 94’üncü Kuruluş Yıldönümü nedeniyle yayınladığı mesajında, CHP’nin Ulusal kurtuluş mücadelesinden doğduğunu ve devleti kuran parti olduğunu belirterek, “CHP, 94 yıldır varlığını sürdüren tek partidir” dedi.

Türkmen; CHP’nin köklü ve derin geçmişe sahip olmasının ve varlığını sürdürmesinin nedeninin halkın CHP’ye olan ihtiyacından ve savunduğu değerlerin öneminden kaynaklandığını ifade ederek, şunları söyledi:

“Cumhuriyet Halk Partisi 94 yıldır, demokrasinin, bağımsızlığın, özgürlüğün, laikliğin ve bölünmez bütünlüğün güvencesi olarak varlığını sürdürmektedir.  CHP ülkemizin temel taşıdır, çünkü halkın Partimize ve Partimizin yıllardır yılmadan savunduğu Cumhuriyet değerlerine ihtiyacı vardır. 
 

94 yıldır büyük bir azim ve kararlılıkla CHP’nin sürdürdüğü mücadeleye bundan sonrada yılmadan ve taviz vermeden devam edeceğiz. Kuruluş yıldönümümüz vesilesiyle başta kurucumuz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve yol arkadaşları olmak üzere, CHP’ye emek veren tüm Genel Başkanlarımızı, yönetici ve üyelerimizi, oylarıyla Partimizi ayakta tutan vatandaşlarımızı sevgi ve saygıyla selamlıyorum” 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.