TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Akdeniz ötesi filmler festival için geliyor

Adana Büyükşehir Belediyesi’nce düzenlenen ve ülkemizin en önemli uluslararası sinema festivallerinden olan Adana Film Festivali’nde Akdeniz’e kıyısı olan ülkelerin filmleri Akdeniz Ötesi Bölümünde buluşacak. Bu bölümde Filistin, İtalya, Fas ve Tunus’tan toplam dört filmTürkiye prömiyerini yapacak.

Haber Giriş Tarihi: 11.09.2017 14:20
Haber Güncellenme Tarihi: 11.09.2017 14:20
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Akdeniz ötesi filmler festival için geliyor

 ADANA(İLKHABER) - Adana Büyükşehir Belediyesi’nce düzenlenen ve ülkemizin en önemli uluslararası sinema festivallerinden olan Adana Film Festivali’nde Akdeniz’e kıyısı olan ülkelerin filmleri Akdeniz Ötesi Bölümünde buluşacak. Bu bölümde Filistin, İtalya, Fas ve Tunus’tan toplam dört filmTürkiye prömiyerini yapacak.

 

Filistinli Yönetmen Raed Andoni’nin yönettiği, 2017 Berlin Film Festivali’nde En İyi Belgesel Ödülünü kazanan Ghost Hunting’de Moskobiya’nın Ramallah’taki kıyımını yeniden kurguluyor.

 

2017 Cannes Film Festivali'nden iki yıl önce Mustang'in de aldığı Label Europa Cinemas ödülü ile dönen, Yönetmen Jonas Carpignano’nun iddalı filmi A Ciambra’da genç bir çingenenin gözünden İtalyan mahalle yaşamı anlatılıyor.

 

2017 Berlin Film Festivali’nde çok beğenilen Yönetmen Hicram Lasri’nin eleştirel filmi Headbang Lullaby Fas sinemasını temsilen Adana’da gösteriliyor.

 

2017 Cannes Film Festivali’nde Belirli Bir Bakış Bölümünde gösterilip tartışma yaratan, Khaled Walid Barsaoui ve Kaouther Ben Hania’nın yönettiği Beauty and the Dogs filmi Akdeniz Ötesi bölümündeki son film olarak Adana izleyicisiyle buluşacak.

 

 

 

 

 

 

ADANA FİLM FESTİVALİ SOSYAL MEDYA HESAPLARI

 

Adana Film Festivali ile ilgili tüm gelişmeler, haberler ve etkinlik bilgileri aşağıdaki sosyal medya hesaplarımızdan takip edilebilecek.

 

www.adanafilmfestivali.org.tr

facebook.com/adanafilmfestivali

twitter.com/adanafilmfest

instagram.com/adanafilmfest

 

 



 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.