TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İnsiyatif alacağız

Seyhan Ziraat Odası 2. Başkanı İncefikir, Adana Ticaret Borsası başkan adayı Yamanyıldız’ı destekleyeceklerini açıkladı

Haber Giriş Tarihi: 15.09.2017 13:52
Haber Güncellenme Tarihi: 15.09.2017 13:52
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
İnsiyatif alacağız

 

 ADANA(İLKHABER) - Seyhan Ziraat Odası 2’nci Başkanı Cahit İncefikir, Adana Ticaret Borsası (ATB) seçimleri öncesi adaylığını açıklayan Ali Can Yamanyılmaz'ı çok sayıda üye ile birlikte desteklediklerini söyledi. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'ne (TOBB) bağlı 365 oda ve borsanın seçim sürecine girdiğini belirten İncefikir, ATB seçimlerinin demokratik bir ortamda geçmesi için çalışma yürüttüklerini vurguladı. İncefikir, "Şahsım olarak Adana tarımındaki gelişmelerden dolayı daha çok inisiyatif alarak Adana Ticaret Borsası seçimlerinde gelecek dönemde görev almam gereği inancı oluşmuştur. Bunun için de Ali Can Yamanyılmaz'ı çok sayıda üye üretici ile birlikte destekleme kararı aldık" dedi.

ADANA'NIN  LOKOMOTİFİ OLAN TURUNÇGİLDE ÇALIŞMALAR YÜRÜTECEĞİZ

 

Adana tarım ekonomisinin Gayri Safi Milli Hâsıla içinde daha fazla yer alması için çalışma yapacak bir ekibin içinde olduğunu söyleyen İncefikir şöyle devam etti: 
"Adana tarımını daha doğru yönetmek, tarımın şekillenmesini sağlamak, katma değeri yüksek ürünlerin üretilmesini projelendirmek bir ekip işi olduğunu düşünüyorum. Bunun için doğru ekipteyim. Her şeyden önemlisi birçok sanayi ürününe hammadde sağlayan, sosyal anlamda istihdam yaratan bölgemizin efsane ürünü olan pamuğun tekrar ekim alanlarını artırılması için çalışma yapacağız. Adana'nın lokomotifi olan turunçgilde çalışmalar yürüteceğiz. Uzun yıllar Seyhan Ziraat Odası'ndaki görevim ve tarım alanlarındaki çalışmalarımla elde etmiş olduğum bilgi ve deneyimimle ATB Başkan adayı Ali Can Yamanyılmaz'ın ekibinde yer alma kararı verdim. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.