TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adana sıcağında çizmeyle çalıştılar

Adana Büyükşehir Belediyesi ekipleri Atatürk Parkı içerisinde temizlik yaptı. Kimileri ağaçlardan dökülen yaprakları temizledi, kimileri vatandaşların atıklarını topladı, kimileri ise süs havuzlarının suyunu boşaltıp içerisinde detaylı temizlik yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 16.09.2017 13:52
Haber Güncellenme Tarihi: 16.09.2017 13:52
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Adana sıcağında çizmeyle çalıştılar

 

BAYRAM BULUT -ÖZEL HABER

ADANA (İLKHABER)-Adana Büyükşehir Belediyesi ekipleri Atatürk Parkı içerisinde temizlik yaptı. Kimileri ağaçlardan dökülen yaprakları temizledi, kimileri vatandaşların atıklarını topladı, kimileri ise süs havuzlarının suyunu boşaltıp içerisinde detaylı temizlik yaptı.

Adana’da devam eden hava sıcaklığı insanları canından bezdirirken, sıcağın altında başlarına şapka takarak işlerine yapmaya çalışan Adana Büyükşehir Belediyesi ve Park Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler görenlerin bir kez daha takdirini topladı. Yakıcı güneşin altında Atatürk Parkı içerisinde çalışan işçiler zaman zaman sıcağın etkisiyle küçük küçük molalar verip alın terlerini silip sularını içti.

VATANDAŞLAR KOLAYLIKLAR DİLEDİ

Ardından tekrar işlerinin başına dönen işçiler parkı tertemiz bir hale getirdi. Süs havuzlarını temizleyen işçilerin işleri ise biraz daha zor oldu. Önce havuzun suyunu kesen görevliler ardından ayaklarına aşırı sıcakta çizme giyerek havuzun içerisine girip temizlik yapmaya başladı. Bir süre temizlik çalışmalarını sürdüren görevliler ellerinde fırça başlarında şapka, ayaklarında ise çizmeyle havuzu detaylı bir şekilde temizledi. Görevlileri gören vatandaşlar, onlara kolaylıklar diledi.

İŞİMİZİ EN İYİ YAPMA ÇABASI İÇERİSİNDEYİZ

Kendilerinin her şartta çalıştıklarını ve çalışmaya devam edeceklerini söyleyen işçiler ise, “Bizler ekmeğimizi kazanıyoruz. İşimizi en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. Buna mecburuz. Hangi iş olursa olsun hakkını vermek gerekir. Ki yaptığımız iş kamu yararına bir iş. Hava sıcaklığı biraz zorlasa da yapacak bir şey yok. Kışın yağmurda yazın sıcakta bizim görevimiz bu. Az öncede söylediğimiz gibi işimizi en iyi yapma çabası içerisindeyiz” dediler.

ONLAR ZOR ŞARTLAR ALTINDA ÇALIŞIYORLAR

 

Vatandaşlar ise, “Gerçekten arkadaşlarımızın işleri zor. Onlar zor şartlar altında çalışıyorlar. Güneşin altında çalışmak gerçekten çok zor. Biz yürümekte zorlanırken onlar alın teri dökerek işlerini en iyi şekilde yapmaya çalışıyorlar. Kendilerini kutluyoruz. Onlar olmazsa parklarımızın yollarımızın hali ne olur düşünemiyoruz. İnsanlarımız duyarsız maalesef. Tüm atıklarını sokaklara, parklara yani nereyi bulurlarsa oraya atıyorlar. Süs havuzlarının içerisi bile insanların attıkları pisliklerle doluyor. Bunları yapmamaları istiyoruz” diye konuştular.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.