TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Avukat Büşra Alpar Hukuk Bürosu açtı

Adana Barosu avukatlarından Büşra Alpar, hukuk hizmetlerini artık kendi bürosundan yapacak. Avukat Büşra Alpar’a ait ‘Hukuk ve Danışmanlık Bürosu’ düzenlenen törenle açıldı.

Haber Giriş Tarihi: 18.09.2017 15:10
Haber Güncellenme Tarihi: 18.09.2017 15:10
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Avukat Büşra Alpar Hukuk Bürosu açtı

 Serhat ŞANLI

ADANA (İLKHABER) - Adana Barosu avukatlarından Büşra Alpar, hukuk hizmetlerini artık kendi bürosundan yapacak. Avukat Büşra Alpar’a ait ‘Hukuk ve Danışmanlık Bürosu’ düzenlenen törenle açıldı.

Çukurova Üniversitesi, Hukuk Fakültesi mezunu Büşra Alpar, Av. Veysel Güleri’in yanında stajını tamamlamasının ardından Adana Barosu’ndan ruhsatını aldı. Ardından kendi bürosunu kuran Alpar, mesleğini kendi bürosundan yürütecek.

Büronun açılış için yapılan törene Adana Baro Başkanı Veli Küçük, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve çok sayıda davetli katıldı.

Adana Barosu Başkanı Av. Veli Küçük açılış töreninde yaptığı konuşmada, ‘’ Avukatlık mesleği, yurttaşın adalete erişimde en önemli vasıtasıdır. Yaklaşık bir yıl önce ruhsat verdiğimiz Avukat Büşra Alpar arkadaşımıza yeni bürosunun hayırlı olmasını diliyor, başarılı, keyifli bir meslek yaşamı diliyorum. Av. Büşra Alpar’ın sosyal ve toplumsal görevlerini yerine getirerek, başarılı keyifli bir meslek yaşamı ile bu büroyu kullanmasını, ayrıca kendisini ve ailesini kutluyor, hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.’’ Dedi.

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar da Av. Büşra Alpar’ı tebrik ederek bürosunun hayırlı olmasını diledi.

Açılış konuşmalarının ardından kurdele kesildi.

 

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.