TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Allah zihin açıklığı versin

Yüreğir Belediye Başkanı Çelikcan, yeni eğitim öğretim yılında öğrencilere kırtasiye yardımında bulundu kendilerine başarı diledi:

Haber Giriş Tarihi: 18.09.2017 15:11
Haber Güncellenme Tarihi: 18.09.2017 15:11
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Allah zihin açıklığı versin

 ADANA(İLKHABER) - Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Yüreğir'deki okullarda eğitim gören öğrencilere kırtasiye yardımında bulundu. Mareşal Çakmak İlköğretim Okulu’nda yapılan kırtasiye yardımına katılan Çelikcan, öğrencilerin okuldaki ilk gün sevincine ortak oldu, öğretmen ve öğrencilere başarılar diledi.

 

Yüreğir'de bulunan ilkokul, ortaokul ve liselerde eğitim gören 5 bin çocuğa okulların açıldığı ilk gün kırtasiye yardımında bulunduklarını belirten Başkan Çelikcan ''Yüreğir Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortak çalışma yürüterek ilk etapta tespit edilen 5 bin çocuğumuzun kırtasiye ihtiyaçlarını giderdik. Yardıma muhtaç çocuklarımıza kırtasiye yardımlarını yıl boyu sürdürüyoruz. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza ne yapsak azdır. Çocuklarımız kırtasiye malzemelerini güle güle kullansınlar.'' şeklinde konuştu.


 Çocukların sınıflarına ve okullarına göre defter, kalem, cetvel, makas, oyun hamuru, parmak boya vb. kırtasiye malzemelerinin bulunduğu çantaları öğrencilere okulların ilk günü dağıtarak onlara sürpriz yaptıklarını belirten Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan ''Yeni eğitim öğretim yılında tüm öğrencilere başarılar diliyorum. Eğitime destek amacıyla kırtasiye ve giyim yardımlarımızı yıl boyu sürdürüyoruz.'' dedi.

 

 Geleceğin Türkiye’sinde söz sahibi olacak çocukların ve gençlerin eğitimine çok önem verdiklerini belirten Çelikcan, “Yavrularımıza yeni eğitim öğretim yılında üstün başarılar diliyorum, Allah zihin açıklığı versin. Hükümetimiz 15 yıl boyunca eğitim ve öğretime büyük kaynak ayırdı, büyük yatırımlar yaptı. Öğrencilerimiz her eğitim öğretim yılının açılışında kitaplarını masalarında buldu. Biz de bugün burada dar gelirli ailelerimizin çocuklarına kırtasiye yardımında bulunduk. İmkânlarımız ölçüsünde yardımlarımız devam edecek” şeklinde konuştu.

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.