TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gündoğdu’da coşku

Adana Gündoğdu Koleji (AGK) öğrencileri 2017-2018 eğitim öğretim yılına mutlu bir şekilde başladılar. AGK’nın tüm okullarında öğrenciler ilk gün törenlerinde arkadaşları ve öğretmenleri ile hasret giderdiler. Bu yıl okula başlayanların ise mutluluğu daha farklıydı.

Haber Giriş Tarihi: 18.09.2017 15:12
Haber Güncellenme Tarihi: 18.09.2017 15:12
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Gündoğdu’da coşku

  ADANA(İLKHABER) - Adana Gündoğdu Koleji (AGK) öğrencileri 2017-2018 eğitim öğretim yılına mutlu bir şekilde başladılar. AGK’nın tüm okullarında öğrenciler ilk gün törenlerinde arkadaşları ve öğretmenleri ile hasret giderdiler. Bu yıl okula başlayanların ise mutluluğu daha farklıydı.

AGK Eğitim Genel Müdürü Naide Karaoğlu, uzun bir eğitim döneminin daha başlamasının heyecanı içinde olduklarını belirterek, başarı çıtasını daha yukarı taşıyacaklarını söyledi. AGK öğrencilerinin mutlu ve huzurlu olmalarının ilk hedef olduğuna değinen Naide Karaoğlu, “Çünkü mutlu ve huzurlu olan öğrenciler başarılı da olurlar. Her şey çocuklarımız için ve biz eğitimciler onları geleceğe en iyi şekilde hazırlamak için üzerimize düşenin fazlasını yapmayı sürdüreceğiz. Yeni eğitim öğretim yılının ülkemize, çocuklarımıza, öğretmenlerimize ve ailelerimize başarı getirmesini diliyoruz” dedi.

Adana Gündoğdu Koleji okullarında öğrencilerin ilk gün mutluluğuna aileleri de ortak oldular.  

 

 

 

                                   

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.