TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kalıcı eserler kazandırdık

Yüreğir Belediye Başkanı Çelikcan, muhtarları ziyaretinde yaptığı hizmetleri anlattı

Haber Giriş Tarihi: 19.09.2017 14:14
Haber Güncellenme Tarihi: 19.09.2017 14:14
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Kalıcı eserler kazandırdık

 ADANA(İLKHABER) - Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan ilçede bulunan muhtarları ziyaret etmeye devam ediyor. Haydaroğlu, Yamaçlı, Seyhan, Güneşli, Anadolu, Cumhuriyet, Bahçelievler , Akdeniz, Şehit Erkut Akbay, Mutlu, Çamlıbel, Ulubatlı Hasan, Kiremithane ve Serinevler Mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Muhtarların vatandaşların elçisi olduğunu belirten Başkan Çelikcan ''Göreve geldiğimiz günden bu yana Yüreğirli vatandaşlara hizmet etmek için çalıştık. Yüreğir ilklerle tanıştı. İlçeye gelmesine vesile olduğumuz kamu ve özel yatırım ve bizim yaptığımız çalışmalarla ilçemiz kabuğunu kırdı. Elimizdeki imkanlarımızı bütün vatandaşlarımıza eşit şekilde ulaştırıyoruz. Bundan sonra da her bölgeye eşit hizmet götürmeye devam edeceğiz. Hizmet yaparken mahalle muhtarlarımız ve vatandaşlarımızın da istek ve taleplerini dikkate alıyoruz.'' şeklinde konuştu.

 

Göreve geldiği ilk günden bu yana belediye imkanlarını en verimli şekilde kullandığını belirten Başkan Çelikcan ''Yüreğir gelirleri kısıtlı bir yer. Mali disiplini sağlayarak hem borç ödedik hem yatırım yaptık. Şu anda geldiğimiz noktada ise Yüreğir'e bir çok kalıcı eser kazandırdık. 11 kültür evi, kültür merkezi, 22 taziye evi 15 spor kompleksi, ilk yerinde kentsel dönüşüm, 20 yılda yapılan yol çalışmasından daha fazla yol çalışması, belediyenin  iş makineleri, araç ve gereçleri yenilendi. Yüreğir yeni parklar ve dinlenme alanlarına kavuştu. Eğer popülist davransaydık, bu hizmetleri yapamazdık.  Bunların yanı sıra 2 adet kapalı yüzme havuzu, dar gelirli vatandaşlarımıza yönelik sosyal konutlar projemiz devam ediyor. Yüreğir hayal bile edemediği hizmetlere ve kalıcı eserler kavuştu.'' Dedi.

 

MUHTARLAR YAPILAN HİZMETLERDEN MEMNUN

 

Yüreğir'de yapılan çalışmalar dolayısıyla en rahat dönemlerini yaşadıklarını belirten mahalle muhtarları yaptıkları açıklamada ''Yapılması gereken ne varsa yapılıyor. Özellikle yol çalışmaları aksamadan devam ediyor. Belediye başkanımıza ve tüm çalışanlara teşekkür ediyoruz.'' dediler.

 

Haydaroğlu Mahalle Muhtarı Necati Gündoğdu 20 yıldan bu yana girilmeyen sokaklara girilerek asfalt çalışması yapıldığını belirterek yapılan çalışmalar için teşekkür etti.

 

Muhtarlara çeşitli hediyeler veren Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan muhtarların vatandaşlarla diğer kurumlar arasında bir köprü olduğunu ve gelen talepleri dikkate almaya devam edeceklerini belirtti.

 

 

 

 

 

 

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.