TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adana Adliyesi’ne özel güvenlik

Adana Adliyesi'nde, yargılamaların daha güvenli yapılması ve herhangi bir olumsuzluğun yaşanmaması için emniyet görevlilerine takviye olarak 32 özel güvenlik görevlisi görevlendirildi.

Haber Giriş Tarihi: 19.09.2017 14:22
Haber Güncellenme Tarihi: 19.09.2017 14:22
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Adana Adliyesi’ne özel güvenlik

 ADANA(İLKHABER) - Adana Adliyesi'nde, yargılamaların daha güvenli yapılması ve herhangi bir olumsuzluğun yaşanmaması için emniyet görevlilerine takviye olarak 32 özel güvenlik görevlisi görevlendirildi.

            Adana Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talebiyle, Adana Adliyesi ana bina ve ek binalarda görevlendirilmek üzere özel güvenlik hizmeti alınmasına karar verildi. Bunun üzerine yapılan çalışmalar sonucu 6’sı kadın olmak üzere toplam 32 özel güvenlik görevlisi Adana Adliyesi’nde göreve başladı. Adana Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan da, yeni göreve başlayan özel güvenlik görevlileriyle mesailerinin ilk günü bir araya gelip başarılar diledi.

            ‘ADLİYEMİZİN GÜVENLİĞİ İÇİN DUYARLILIK BEKLİYORUZ’

            Adana Adliyesi ana bina ve ek binalarda güvenliği sağlayan emniyet görevlilerine takviye olarak özel güvenlik görevlileri görevlendirildiğini belirten Yeldan, “Adliyemizde bundan sonraki süreçte de güvenliğin sağlanması hepimizin görevi. Güvenlik bilincini her zaman en üst seviyede taşıyacağız. En küçük olumsuzluğa meydan vermeden adliyemizde kişileri, vatandaşları, yargı camiamızı koruyacağız” dedi. Vatandaşları duyarlı olmaya çağıran Yeldan, “Yargılamaların daha güvende yapılması, adliye içinde veya çevresinde herhangi bir olumsuz hadiseye sebebiyet verilmemesi için özel güvenlik görevlilerimiz dikkatli ve özenle görev yapacaklar. Tüm vatandaşlarımızı ve iş sahiplerimizi de adliyemizin güvenliği ile ilgili duyarlılık göstermeye davet ediyoruz” diye konuştu.

            Adana Adliyesi’nde göreve başlayan özel güvenlik görevlileri, ana hizmet bina çevresi ile tüm kat ve koridorlarda, ek binalarda ise aile mahkemeleri ve icra dairelerinin bulunduğu koridorlarda görevlendirildi. Özel güvenlik görevlilerinin gece vardiyasında da çalışacağı öğrenildi.

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.