TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mardin, şehidini Denizli’ye uğurladı

Mardin’in Nusaybin ilçesi Çalıköy Mahallesi “Varişoba” mevkiinde icra edilen Atmaca 9 operasyonunda terör örgütü PKK ile girdikleri çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Muhammed Arıkan memleketi Denizli’ye törenle uğurlandı.

Haber Giriş Tarihi: 19.09.2017 14:24
Haber Güncellenme Tarihi: 19.09.2017 14:24
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Mardin, şehidini Denizli’ye uğurladı

 Adnan AVUKA

MARDİN(İLKHABER) – Mardin’in Nusaybin ilçesi  Çalıköy Mahallesi “Varişoba”   mevkiinde icra edilen  Atmaca 9 operasyonunda terör örgütü PKK ile girdikleri çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Muhammed Arıkan memleketi Denizli’ye törenle uğurlandı.

   Kızıltepe Komando  Alayı’nda yapılan törende Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Yaman, Tugay Komutanı Tuğgeneral Artan Er, Cumhuriyet Başsavcısı Tolgahan  Öztoprak, AK Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu, Ceyda Bölünmez Çankırı, 22. Dönem Mardin Bağımsız Milletvekili Süleyman Bölünmez, AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar, siyasi parti il başkanları, sivil toplum teşkilatları ve şehidin ailesi katıldı.

MUHAMMET ARIKAN KİMDİR?

 Mahammed  Arıkan  Bir Mayıs tarihinde Denizli ilinde dünyaya geldi.İlk,orta veğ Lise okulu burada bitirdikten sonra     Jandarma komando  ve er eğitim merkez komutanlığındaki eğitimini tamamladıktan sonra  beytuşabap  birinci  Jandarma komando Tb.Emrinde görev yapmaya başladı.

3 Nisan 2017 tarihinde Midyat  Jandarma  Komando   görevine atandı.Evli Çocuksuz bir babaydı

 

Şehit için yapılan törende Mardin müftülüğü yaptığı dualar ve helalaşmalar  sonucu  Mehmetçiklerin omuzlarına alınarak Mardin Hava meydanında bekleyen uçakla Denizli’ye uğurlandı. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.