TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şehit ve Gazi çocuklarına moral

Gaziler günü kutlama programı çerçevesinde 165 şehit ve gazi çocuğu, müzik ve palyaçolar eşliğinde eğlendi.

Haber Giriş Tarihi: 19.09.2017 14:32
Haber Güncellenme Tarihi: 19.09.2017 14:32
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Şehit ve Gazi çocuklarına moral

 ADANA(İLKHABER) - Gaziler günü kutlama programı çerçevesinde 165 şehit ve gazi çocuğu, müzik ve palyaçolar eşliğinde eğlendi.

Gaziler günü etkinliği dolayısı ile düzenlenen etkinlikte çocuklara çeşitli hediyeler dağıtıldı. Hediyeler, BEŞİR Derneği Adana Temsilcisi Yusuf Demircan, TÜMSİAD Adana Şube Başkanı Yakup Kutluca ve SEMERKAND Vakfı Müdürü Erdal Alıcı tarafından dağıtıldı.

Emniyet Teşkilatı Şehit Aileleri ve Malulleri Derneği Başkanı Emine Bilgen ile Türkiye Harp Malulü, Gaziler ve Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Muhammet Çetin, BEŞİR, SEMERKAND ve TÜMSİAD’a, şehit ve gazi çocuklarına yapılan bu anlamlı yardımdan dolayı teşekkür etti.

Ay Yıldızlı bayrağımızın sonsuza dek dalgalanması için mücadele verirken şehit olan kahramanlarımızı minnetle, destansı kahramanlıklar yazan gazilerimizi şükranla anan Beşir Derneği Adana Temsilcisi Yusuf Demircan, ‘’Biz hep sizlerin yanında olacağız’’ dedi.

Gaziler gününü kutlayan TÜMSİAD Adana Şube Başkanı Yakup Kutluca da,     vatan için gözlerini kırpmadan şahadet şerbetini içen şehitlerimize Allah’tan rahmet dileyerek, gazilerimizi şükranla andı. Kutluca, ‘’Huzurumuzu ve milli güvenliğimizi sağlarken şehit ve gazi olan kahramanlarımızın çocuklarına sahip çıkmak hepimizin görevidir.’’ dedi.

 

 

 

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.