TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yıldız denetimlerini sürdürüyor

Adana Emniyet Müdürlüğü tarafından, 2017-2018 eğitim-öğretim döneminde okulların giriş ve çıkışlarının denetim altına alınması amacıyla “Çocukların Korunmasına Yönelik Denetim Uygulaması” adı altında okul çevrelerinde emniyet tedbirleri alındı. Adana Emniyet Müdürü Selami Yıldız ise denetimleri inceledi.

Haber Giriş Tarihi: 19.09.2017 14:34
Haber Güncellenme Tarihi: 19.09.2017 14:34
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Yıldız denetimlerini sürdürüyor

 ADANA (İLKHABER)- Adana Emniyet Müdürlüğü tarafından, 2017-2018 eğitim-öğretim döneminde okulların giriş ve çıkışlarının denetim altına alınması amacıyla “Çocukların Korunmasına Yönelik Denetim Uygulaması” adı altında okul çevrelerinde emniyet tedbirleri alındı. Adana Emniyet Müdürü Selami Yıldız ise denetimleri inceledi.

Adana Emniyet Müdürlüğü tarafından vatandaşların huzur ile güven ortamının devam etmesi ve çocukların her türlü zararlı faktörlerden uzak tutulması amacıyla 2017-2018 eğitim - öğretim döneminde okulların giriş ve çıkışlarının denetim altına alınması amacıyla “Çocukların Korunmasına Yönelik Denetim Uygulaması” adı altında tedbirler alındı.
Alınan emniyet tedbirleri kapsamında ise okul servis araçları ve şoförlerinin, okul çevresinde okulla ilişkisi bulunmayan şüpheli şahısların denetimi ile okul çevreleri yakınındaki yer alan park ve bahçeler, metruk binalar, alkol ve tütün mamulleri satışı yapılan yerler, içkili yerler, iddaa ve ganyan bayileri, kahvehaneler, internet ve oyun salonları gibi yerlerin denetimine başlandı. 
Adana Emniyet Müdürü Selami Yıldız ise sabah saatlerinde Seyhan ilçesinde bulunan Fatih Terim Anadolu Lisesi’ne giderek okul çevresindeki görevli personeli denetleyip denetimler hakkında bilgi aldı.

 

 

 

 

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.