TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dolandırıcılara göz açtırılmıyor

Adana Emniyet Müdürlüğü ekipleri suç örgütleri ve suçlulara yönelik operasyonları sürdürmeye devam ediyor. Son olarak nitelikli dolandırıcılık yapanlara yönelik operasyonda, 2 kişi gözaltına alındı.

Haber Giriş Tarihi: 20.09.2017 13:17
Haber Güncellenme Tarihi: 20.09.2017 13:17
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Dolandırıcılara göz açtırılmıyor

EMRE EKİCİ

ADANA (İLKHABER)-Adana Emniyet Müdürlüğü ekipleri suç örgütleri ve suçlulara yönelik operasyonları sürdürmeye devam ediyor. Son olarak nitelikli dolandırıcılık yapanlara yönelik operasyonda, 2 kişi gözaltına alındı.

Adana İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız’ın kararlı tutumu ve öz verili çalışması ile devam eden kent genelindeki uygulamalar sürüyor. Kentte atandığı günden buyana gece gündüz demeden çalışan ve halkın sorunlarını yerinde dinleyen Selami Yıldız’ın talimatı ile suçlulara göz açtırılmıyor. Suçluların korkulu rüyasına haline gelen Selami Yıldız tüm Adanalıların takdirini toplamayı kısa sürede başarırken, suçlulara yönelik operasyonlarda aralıksız devam ediyor.

İFADELERİ ALINDI

İl Emniyet Müdürlüğü  görevlilerince kaçakçılık suçu işleyen suç örgütleri ve suçlularına yönelik aralıksız olarak yürütülmekte olan mevcut çalışmalar devam ederken, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından nitelikli dolandırıcılık, iş yerinden, kamu kurum ve kuruluşlarından hırsızlığa teşebbüs suçu kapsamında 14 Eylül tarihinde, Gülpınar Aile Sağlığı Merkezi'nden çıkan B.K'nın elindeki poşetlerde ve şahsın aracında yapılan aramada, çok sayıda ilaç ele geçirildi. Bunun üzerine Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri yaptıkları çalışmanın ardından Suriye uyruklu M.E. ve Aile Sağlığı Merkezi doktoru B.T'yi de alarak ifadelerini aldı.

2 KİŞİ ADLİ KONTROL ŞARTIYLA SERBEST BIRAKILDI

Cumhuriyet Başsavcılığına mevcutlu olarak çıkartılan B.K. ile M.E. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.