TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İlk sanatçı ünlü Maya

Gündoğdu Vakfı’nın desteklediği “Gündoğdu Jazz etkinlikleri” 25 Eylül’de start alıyor

Haber Giriş Tarihi: 20.09.2017 13:22
Haber Güncellenme Tarihi: 20.09.2017 13:22
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
İlk sanatçı ünlü Maya

 ADANA(İLKHABER) - Gündoğdu Vakfı’nın desteklediği ve yıl boyu sürecek olan “Gündoğdu Jazz Etkinlikleri” uluslararası üne sahip ABD’li sanatçı Maya Azucena ile başlıyor.

ABD Adana Konsolosluğu’nun işbirliği ile Grammy dahil bir çok ödüllü şarkının sahibi dünyaca ünlü Amerikalı sanatçı Maya Azucena, 25 Eylül’de Adana Gündoğdu Koleji (AGK)’nde olacak.

Maya Azucena, Gündoğdu Yetenek ve Gelişim Akademileri Crescendo School of Music açılışı nedeniyle aynı gün saat 11.00'de Gündoğdu Sanat Galerisinde öğrencilere "Jazz Müzik" ve "Yeteneklerin Keşfi" konusunda bir workshop düzenleyecek.

HER AY ÜNLÜ BİR İSİM GELECEK

Gündoğdu Holding-Vakıf Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Gündoğdu, “Her ay önemli bir sanatçımızı başta 30 bin kişilik büyük Gündoğdu ailesi ve bölgemiz için buluşturmaya kararlıyız. Etkinliklerimizin bölgemiz adına çok önemli sanat faaliyeti olacağını düşünüyoruz. Maya Azucena’nın ardından ülkemizin önemli jazz davulcularından Ferit Odman’ı misafir edeceğiz. Sanat birleştirir ve çocuklarımıza sanatın önemini öğretmeye devam edeceğiz” dedi.    

 

 

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.