TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Damla” ekibinden Yıldız’a ziyaret

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nca düzenlenen, yerli ve yabancı ülkelerdeki gönüllü gençlerin sağlık hizmetlerine destek ve sosyal hizmetlere katılımını amaçlayan “Damla” projesi gönüllüleri ve Proje İl Koordinatörü Mehmet Salih Köse, Adana İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız’ı makamında ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 20.09.2017 13:26
Haber Güncellenme Tarihi: 20.09.2017 13:26
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
“Damla” ekibinden Yıldız’a ziyaret

 

ADANA (İLKHABER)-Gençlik ve Spor Bakanlığı’nca düzenlenen, yerli ve yabancı ülkelerdeki gönüllü gençlerin sağlık hizmetlerine destek ve sosyal hizmetlere katılımını amaçlayan “Damla” projesi gönüllüleri ve Proje İl Koordinatörü Mehmet Salih Köse, Adana İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız’ı makamında ziyaret etti.

 Ziyaret esnasında İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız ile hoş sohbetler edildi. Damla projesi hakkında bilgiler veren gönüllüler, “Gençlik ve Spor Bakanlığımız ile Gençlik Merkezi Yönetmeliği faaliyetleri kapsamında, gençlerin gelişimine katkı sağlamak, serbest zamanlarını sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif etkinliklerle değerlendirmelerine ve zararlı alışkanlıklardan uzak, topluma aktif bireyler olarak katılmalarına imkan sağlamak amacıyla çeşitli aktiviteler yapılmaktadır.” dediler.

 

İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız ise konuşmasında ziyaretinden duyduğu memnuniyetini dile getirerek, proje ye emeği geçenlere teşekkürlerini sundu.

           

 

 

             

 

 

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.