TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Atatürk posterine çirkin saldırı

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından kentin en işlek kavşaklarından olan Hastaneler Kavşağı’nda bulunan bir inşaat halindeki apartmana asılan Mustafa Kemal Atatürk’ün posterinin alt kısımları çeşitli yerlerinden kesildiği objektiflerimize yansıdı.

Haber Giriş Tarihi: 20.09.2017 13:47
Haber Güncellenme Tarihi: 20.09.2017 13:47
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Atatürk posterine çirkin saldırı

 

Bayram BULUT / ÖZEL HABER

ADANA (İLKHABER)-Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından kentin en işlek kavşaklarından olan Hastaneler Kavşağı’nda bulunan bir inşaat halindeki apartmana asılan Mustafa Kemal Atatürk’ün posterinin alt kısımları çeşitli yerlerinden kesildiği objektiflerimize yansıdı.

 

Son dönemlerde özellikle Atatürk büstlerine yapılan alçak saldırılarının bir benzeri Adana’da yaşandı. Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından Adana’nın merkez Seyhan İlçesi Baraj Yolu Caddesi üzerinde bulunan Hastaneler Kavşağı’nda bir inşaata Atatürk posterleri asıldı. Asılan Atatürk posterinin alt kısmında bulunan bölümler kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce kesildi. Kim tarafından kesildiği bilinmeyen posterin bulunduğu binanın yıllardan beri atıl bir şekilde inşaat halinde bulunduğu öğrenildi. Daha önceleri de binanın intihar etmek isteyen kişiler tarafından kullanıldığı haberlere yansımıştı. Vatandaşlar bu çirkin saldırıyı yapanların bulunup cezalandırılmasını istedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.