TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Türkiye’de bir ilk

Türkiye’de ilklerin belediyesi olan Adana’nın Çukurova İlçe Belediyesi, yeni uygulamasıyla yine bir ilke imza attı. Yapılan hizmetlerle kamuoyundan takdir gören Çukurova Belediyesi, bu kez ilçede bulunan Kapalı Semt Pazarlarını soğutma çalışmasına başladı.

Haber Giriş Tarihi: 21.09.2017 15:02
Haber Güncellenme Tarihi: 21.09.2017 15:02
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Türkiye’de bir ilk

 

ADANA(İLKHABER) - Türkiye’de ilklerin belediyesi olan Adana’nın Çukurova İlçe Belediyesi, yeni uygulamasıyla yine bir ilke imza attı. Yapılan hizmetlerle kamuoyundan takdir gören Çukurova Belediyesi, bu kez ilçede bulunan Kapalı Semt Pazarlarını soğutma çalışmasına başladı. İlk olarak Kenan Evren Toros Kapalı Semt Pazarında uygulamaya konulan sistemden vatandaş ve pazarcı esnafı oldukça memnun kalırken Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “Kapalı semt pazarlarını soğutma uygulamamızla Türkiye’de yine bir ilke imza atıyoruz. Biliyorum ki; bu uygulamamız çok tutulacak ve örnek alınacak. Türkiye’de yapılmayanı yapmak ekip ve yürek ister” dedi.

SEMT PAZARLARINDA SERİN ALIŞVERİŞ

Adana’nın Çukurova İlçe Belediyesi yaptığı çalışmalarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Yapılan hizmetler ile ilçe vatandaşlarından büyük takdir toplayan Çukurova Belediyesi, yaptığı son çalışma ile de adından söz ettireceğe benziyor. Adana halkının en büyük sıkıntılarından olan sıcak iklim koşullarında pazarlarda alışveriş yapmanın zorluğu Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’i harekete geçirdi. Kapalı Semt Pazarlarında uygulanmaya başlanan ve bir ilk olma özelliği taşıyan yeni uygulama ile Çukurova’da bulunan kapalı semt pazarlarına soğuk hava sistemi kuruldu.  Belediye, soğutma çalışmasına ilk olarak Kenan Evren Toros Kapalı Semt Pazarından başladı. Uygulama pazarcı esnafının yanı sıra vatandaşın da büyük beğenisini topladı. Vatandaşlar, “Bu uygulama bizi çok memnun etti. Artık alışverişlerimizi daha rahat bir ortamda yapabiliyoruz. Bizleri bu anlamda da düşünen Belediye Başkanımız Soner Çetin’e teşekkür ediyoruz” dediler.

“TÜRKİYE’DE YAPILMAYANI YAPMAK YÜREK İSTER”

 

Türkiye’de ilkleri gerçekleştirdiklerini belirten Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “Göreve geldiğimiz günden bu yana hep yapılmayanı yaptık ve hep ilklere imza attık. İlçemizde bulunan kapalı semt pazarlarını soğutma uygulamamızla Türkiye’de yine bir ilki gerçekleştirdik. Hemşehrilerimizin Adana’nın kavurucu sıcağında pazar ortamında alışverişlerini yaparken zorlandığını biliyorum. Buna bir çözüm bulduk. Kapalı semt pazarlarımızı pazar alanına yerleştirdiğimiz sistemle soğutuyor, buz gibi yapıyoruz. Uygulamaya ilk olarak  Kenan Evren Toros Kapalı Semt Pazarından başladık. Hem pazarcılarımız hem de halkımızın memnuniyeti beni çok mutlu etti.  Biliyorum ki, bu uygulamamız çok tutulacak ve örnek alınacak. Türkiye’de yapılmayanı yapmak ekip ve yürek ister. Çukurova’mıza hayırlı olsun” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.