TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Heyecan kenti sardı

25 Eylül’de başlayacak olan 24. Uluslararası Adana Film Festivali’yle ilgili halk bilgilendirilirken, 180 film için hummalı bir mesai sürüyor

Haber Giriş Tarihi: 21.09.2017 15:19
Haber Güncellenme Tarihi: 21.09.2017 15:19
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Heyecan kenti sardı

 

ADANA(İLKHABER) - Adana Büyükşehir Belediyesi’nce 25 Eylül-1 Ekim 2017 tarihleri arasında düzenlenecek 24. Uluslararası Adana Film Festivali süresince sinemanın ve sanatın başkenti Adana olacak. Festival kapsamında 11 salonda, 180 film, 840 gösterimle sanatseverlerin beğenisine ücretsiz olarak sunulacak. Uluslararası Adana Film Festivali için geri sayım başlarken, Adana’da 20’yi aşkın noktada kurulan stantta festival programı dağıtılıyor, halk bilgilendiriliyor.        

MEDYA  İLE KAMUOYUNA BİLGİ AKTARIMI

Ulusal ve yerel Radyo-TV, gazeteler ve dergilerde ilan, haber akışıyla, Adana’da ve Türkiye genelinde festivalin duyurusu yapılıyor, festivalle ilgili haberler kamuoyuna aktarılıyor. Sosyal medya mecralarında festivalle ilgili bilgi paylaşımı aralıksız gerçekleştiriliyor. 24. Uluslararası Adana Film Festivaliyle ilgili Adana ve İstanbul basın lansmanları da yoğun katılım sağlanarak gerçekleştirildi.

FESTİVAL STANT NOKTALARI

İnönü Parkı, Atatürk Caddesi Gülbahçesi Sitesi önü, Gazipaşa Çocuk Parkı, Ziyapaşa Özsüt, Duygu Kafe önü, Kenan Evren Semt Pazarı önü, Turgut Özal Bulvarı Gökkuşağı önü, Adana Büyükşehir Belediyesi önü, Cinemaximum, Cinens, Avşar ve Arıplex sinemaları, Sheraton, Divan, Seyhan, Çetinel otelleri, Yüreğir Başkent Kavşağı, Yüreğir Otogarı, Büyüksaat, Küçüksaat, Gar önü...

LED, MOBİL LED, BİLBOARD, MEGABOARD VE FLAMALARLA TANITIM

Stantların dışında Adana Büyükşehir Belediyesi önünde, İstasyon Meydanı’nda ledler aracılığıyla festivalle ilgili bilgilendirme gerçekleştiriyor. Şehirde dolaşan mobil led ile de aynı işlem kentin tamamına yayılıyor. Ayrıca Adana megaboardlar ve bilboardlarla donatıldı. Ana caddeler, bulvarlar ve kavşaklarda flamalarla bilgilendirmeye katkı sağlanıyor.

SİNEMA VE KÜLTÜR SANAT KASABASI KURULUYOR

Galeria İş Merkezi yanında kurulan Sinema ve Kültür Sanat Kasabası’nda ise yoğun hazırlık çalışmaları sürüyor. Türkiye’de ve dünyada bir ilk olacak Sinema ve Kültür Sanat Kasabası ile festivalin daha geniş kitlelerle buluşması ve etkinliğinin artması planlanıyor.

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.