TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Reşatbey Lions’tan anlamlı bir etkinlik

Adana Reşatbey Lions Kulübü, 21 Eylül Alzheimer Günü dolayısıyla Adana Huzurevi’ne 5 adet tekerlekli sandalye,5 adet walker (yürüteç),5 adet karedyen(koltuk altı değneği)hediye ettiler.

Haber Giriş Tarihi: 22.09.2017 14:23
Haber Güncellenme Tarihi: 22.09.2017 14:23
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Reşatbey Lions’tan anlamlı bir etkinlik

 ADANA(İLKHABER) - Adana Reşatbey Lions Kulübü, 21 Eylül Alzheimer Günü dolayısıyla Adana Huzurevi’ne 5 adet tekerlekli sandalye,5 adet walker (yürüteç),5 adet karedyen(koltuk altı değneği)hediye ettiler.

 

Dönem başkanı Ln. Özen Öz, “ 21 Eylül Dünya Alzheimer Günü dolayısıyla,  Adana Huzurevi'nde büyüklerimiz ile güzel bir günü paylaşarak onların,mutluluğuna ortak olduk.Bu ziyarette Huzurevi sakinlerinin kullanması için 5 adet tekerlekli sandalye, 5 adet walker(yürüteç) ve 5 adet karedyen(koltuk altı değneği) hediye ettik. Başta Huzurevi yöneticilerimiz olmak üzere tüm personele yaşanan bu anlamlı gün için teşekkürü borç biliriz. Unutursanız hatırlatırız, biz her zaman yanınızdayız. Ayrıca bu güzel günde bizi yalnız bırakmayan tüm Lions ailemizin fertleri, iyi ki varsınız. Lions ailesi olarak, yeni yüzyılda yeni ufuklara hep birlikte." dedi.

 

 

Kulüp üyeleri ve misafirler uzun süre sakinlerle sohbet etmeyi ihmal etmediler. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.