TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adana onlarla hayat buluyor

Adana’nın Ziyapaşa semtindeki Şinasi Efendi Caddesi, gündüz ekonomiyi canlandırırken gece de eğlence sektörüne canlılık kazandırarak “Bu Sokakta Hayat Var” dedirtiyor.

Haber Giriş Tarihi: 23.09.2017 14:46
Haber Güncellenme Tarihi: 23.09.2017 14:46
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Adana onlarla hayat buluyor

 

Adana’nın Ziyapaşa semtindeki Şinasi Efendi Caddesi, gündüz ekonomiyi canlandırırken gece de eğlence sektörüne canlılık kazandırarak “Bu Sokakta Hayat Var” dedirtiyor. Kentin en seçkin mekanlarının bir arada bulunduğu sokakta, farklı tarzdaki grupların sahne aldığı mekanlar sabaha kadar hayat buluyor. Siz de bir gece Şinasi Efendi’de hayat bulmak isteyebilirsiniz. Tercihiniz Turgut Özal tarafı ise Hayal Kahvesi’ni size tavsiye edebiliriz. O zaman sizin için derlediğimiz “Eğlence Rehberi”mizi okumadan geçmeyin.

MURAT YILDIRIM

Tiyatro Cafe: Çizgisini bozmadan uzun yıllar sektörde var olmayı başaran Tiyatro Cafe, müzik tarzıyla da farklılık arayanlar için. Merve Bener, Taylan Uçar ve Özgür Tilkan’dan oluşan Grup Valör, kaliteli müziğiyle farkını gösteriyor. Grubun Vokali Merve Bener, inanılmaz sesi ve söylediği Fransız şansonlarıyla romantizmin doruklarına çıkarırken, hareketli parçalarla da çıktığınız bu yolculuktan başka bir yolculuğa sürüklüyor hepimizi.

Fil CafeBar: Küçük bir mekan olmasına rağmen yaptığı müzikle her hafta sonu büyüdükçe büyüyor. Cafer Can Şengönül ve Savaş Söyler’den oluşan Electro Zober, yaptıkları elektronik müzikle özellikle genç kesimin yoğun ilgisini çekiyor. Farklı ses tonları, farklı sahneleri ve geniş repertuvarlarıyla cafeye gelenleri  yerlerinde oturtmayan ikili sokağın fenomeni olmuş durumda.

Patron Pub:  Patron Pub Cuma ve Cumartesi geceleri eğlence hayatına farklı bir alternatif getiriyor ve güçlü bir grupla benzerlerinden sıyrılıyor. : Michael Heidt vokal, Umut Fırat davul, Yiğit Bulut elektro gitar, Anıl Yazar ise bass gitarda harikalar yaratıyor. Slow müziklerlerle başlayan program, ilerleyen dakikalarda giderek temposunu artırarak hepimizi eğlencenin zirvesine taşıyor.

Panda Pub: Panda da küçük ve sakin publardan biri. Ancak hafta sonu olduğunda sakinliği bir kenara bırakıp coşmanın zamanı. Çünkü sahnede Ege Ateşler ve Sertaç Tekeli var. İki yakışıklı müzisyenin sundukları program genelde bilindik parçalarla ilerlediği için hepimizin eşlik etmesi zor olmuyor. Ahmet Kaya, Cem karaca gibi ustaların parçalarını başarıyla yorumlayan ikili önümüzdeki haftalar blues yapmaya hazırlanıyor.

Kavidem: İki katlı şirin bir mekan Kavidem. Sahnede Sertaç Tekeli var. Akustik gitarıyla geniş bir repertuvarı kendisini dinlemeye gelenlerle paylaşıyor. Genelde Türkçe pop ağırlıklı program yapılan Kavidem’de haftanın belirli günlerinde salsa danslarına katılmanızda mümkün. Hatta üst katta dans dersleri alıp, alt katta Sertaç’ın parçalarıyla dans edebilirsiniz. Sorun yok.

Şinasi Cafe: Sokakla aynı adı taşıyan Şinasi Cafe, hafta sonu saat 24.00’ten sonra ne yapacağını düşünenler için tek alternatif. İsmet Tümer, Aykut Acarlar, Ezgi Pekel ve Ufuk çevirme’den oluşan grup, inanılmaz sahne şovlarıyla da herkesi sabaha kadar tutsak ediyor. Özellikle İsmet Tümer’in inanılmaz enerjisi ve performansı size saati unutturuyor. Öyleyse dans…..

Hayal Kahvesi: Adana’ya getirdiği ünlü isim ve gruplarla tanınan Hayal Kahvesi, Adanalı iki grupla da müzikseverlerin akınına uğruyor. Davulda Okan Akkuzu, Gitar Vokalde Ali Mavruk, gitarda Burak Boğa ve Bass Gitar’da Ferit keser’den oluşan Aktör grubu güncel pop ve rock parçalarla kendilerini dinlemeye gelenleri coşturuyor. Hayal Kahvesi’nin sağlam gruplarından bir diğeri ise Plastic grubu. Eren Tümer – Vokalist ve gitarist, Arıkan Evren – Klavye ve geri vokaller, Kenan Eren – Davul ve geri vokaller ve Arda Öz – Bas gitarist olarak gruptaki yerini alıyor. Plastic grubu sahne performansının yanı sıra besteleri ve klipleri ile de ön plana çıkıyor.

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.