TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ÇETİN, SAİMBEYLİ’YE AKÜLÜ ARAÇ GÖTÜRDÜ

Adana’nın Saimbeyli ilçesinde akülü araca ihtiyacı olan Zeki Durmuşoğlu’na Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin yardım elini uzattı

Haber Giriş Tarihi: 24.09.2017 15:23
Haber Güncellenme Tarihi: 24.09.2017 15:23
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
ÇETİN, SAİMBEYLİ’YE AKÜLÜ ARAÇ GÖTÜRDÜ

ÇETİN, SAİMBEYLİ’YE AKÜLÜ ARAÇ GÖTÜRDÜ

 

Adana’nın Saimbeyli ilçesinde akülü araca ihtiyacı olan Zeki Durmuşoğlu’na Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin yardım elini uzattı. Çetin, Saimbeyli’de yaşayan vatandaşa aracı kendisi teslim etti. Vatandaşın mutluluğu gözlerinden okunurken, Belediye Başkanı Soner Çetin, “Vatandaşımıza istediği akülü aracı bizzat ben teslim etmek istedim. Vatandaşımızın mutluluğu bana yetti. Hiçbir engelli yurttaşımız yalnız değil; Soner Çetin ve Çukurova Belediyesi yanlarında” dedi.

 

YARDIMINA SONER ÇETİN YETİŞTİ

Sosyal belediyecilik anlayışıyla toplumun her kesimine dokunan Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği (DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Saimbeyli’de yaşayan 65 yaşındaki Zeki Durmuşoğlu’na ihtiyacı olan akülü sandalyeyi kendi elleriyle teslim etti.  Zeki Durmuşoğlu’nun akülü sandalye ihtiyacını öğrenen Başkan Çetin, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekibine talimat vererek, sandalyenin hemen temin edilmesini istedi. Sandalyeyi vatandaşa ulaştırmak için Saimbeyli’nin Lülü Köyü’ne giden Çetin, vatandaşın  oturduğu eve giderek mutluluğuna tanıklık etti. Mutluluğu gözlerinden okunan Zeki Durmuşoğlu, Belediye Başkanı Soner Çetin’e teşekkürlerini dile getirdi. Çok duygulandığını söyleyen vatandaş  "Akülü aracı Adana’dan bizzat kendi getiren başkanım; Allah senden razı olsun" dedi.

 

“ÇUKUROVA BELEDİYESİ VE SONER ÇETİN YANLARINDA”

Tekerlekli sandalye ve akülü araç talep eden engelli vatandaşların isteklerinin hemen yerine getirildiğini vurgulayan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, hayatın dayanışma ile anlamlandığını söyledi.  Engelli yurttaşların hep yanında olduklarını ifade Başkan Soner Çetin, “Bugün Saimbeyli’ye gelerek, bir vatandaşımızın daha yüzünü güldürdük. Zeki amcamızın mutluluğu bana yetti. Biz her engelliye yardım etmeye ve her yönden hayatlarını kolaylaştırmaya çalışıyoruz. Bizim amacımız Çukurova’daki bütün engelleri kaldırmak. Engelli vatandaşlarımızın hep yanındayız, hiçbiri yalnız değiller. Çukurova Belediyesi ve Soner Çetin her zaman yanlarında” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.