TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ay Lav Yu Tuu galasında izdiham

Yönetmenliğini ve senaristliğini Sermiyan Midyat'ın yaptığı ‘Ay Lav Yu’nun 6 yıl arayla gelen devam halkası olan "Ay Lav Yu Tuu" filmi galası Mardin’de gerçekleştirildi. Filme Mardinliler büyük ilgi gösterdi.

Haber Giriş Tarihi: 24.09.2017 15:24
Haber Güncellenme Tarihi: 24.09.2017 15:24
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Ay Lav Yu Tuu galasında izdiham

Ay Lav Yu Tuu galasında izdiham

 

 

Adnan AVUKA

MARDİN(İLKHABER) - Yönetmenliğini ve senaristliğini Sermiyan Midyat'ın yaptığı ‘Ay Lav Yu’nun 6 yıl arayla gelen devam halkası olan "Ay Lav Yu Tuu" filmi galası Mardin’de gerçekleştirildi. Filme Mardinliler büyük ilgi gösterdi.

Filmin konusu ise şöyle:

Filmde, Amerika’da eğitim alıp köyü Tınne’ye dönen İbrahim’in iki kültür arasında yaşadıkları anlatılıyor. Filmde neredeyse tüm Amerika’nın kalkıp Tinne’ye gelmesiyle kahkaha dolu olaylar
birbirini izliyor. TAFF imzasıyla gelen filmin zengin oyuncu kadrosunda Sermiyan Midyat, Nikki Leigh, Ayça Damgacı, Josh Folan, Ayşenil Şamlıoğlu, Kevork Malikyan, Tuna Orhan, Veysi Aslan, Gizem Karaca ve Bora Akkaş yer alıyor.

 Mardin Emirgan  Aliş veriş merkezi AVM yapılan galaya Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman, Eşi Avukat Gülseren Yaman, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar ve İl Kültür Turizm Müdürü Alaattin Aydın seyircilerin arasında yer aldı.

Film sanatçıları  sevenlerinin hücumuna uğrarken, fotoğraf çekilme sırasında ise ezilme tehlikesi geçirdi.

Ay Lev Yu Tuu filimini büyük bir dikkatle izleyen Vali Yaman “Güzel bir film, komik bir film. İnsanların gülmeye ihtiyaçları var. Mardin huzur ve güvenin sağlanması için Mardin’e film dizileri çekebilmek için yakın bir zamanda ekipler geleceklerdir.” dedi.

 

BIRAYA GİRDİLER

Filimin sanatçıları ile vatandaşların arasında fotoğraf çekme yarışı yapılırken, Vali ve eşinin geldiğini gören gençler ve çocuklar bu kez de Yaman çifti ile fotoğraf çektirebilmek amacıyla sıraya girdiler ve fotoğraf karesine girmenin mutluluğunu yaşadı.

 

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.