TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Örnek girişim

Yardımsever iş adamı Hudurefe, CHP Adana Milletvekili Tümer aracılığıyla çocuk ve gençlere 100 çift ayakkabı bağışladı

Haber Giriş Tarihi: 24.09.2017 15:24
Haber Güncellenme Tarihi: 24.09.2017 15:24
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Örnek girişim

Örnek girişim

 

ADANA(İLKHABER) – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, toplumun dezavantajlı kesimlere maddi-manevi destekte bulunmasının önemine işaret etti.
Yardımsever iş adamı Doğan Hudurefe, CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer aracılığıyla Uçan Balon Çocuk ve Gençlik Derneği ile Çukurova Atık Toplayıcıları Derneği'ndeki çocuk ve gençlere 100 çift ayakkabı bağışladı. CHP’li Zülfikar İnönü  Tümer, “Bağış ve desteklerle ayakta durmaya çalışan, ihtiyaç sahibi çocuklarımıza, gençlerimize kapılarını açan dernek ve kurumlara yardımcı olmak insani bir görev. Sayın Doğan Hudurefe'ye çocuklarımız adına teşekkür ederim” dedi.
 “YARDIMSEVER İNSANLAR ARTMALI”
“Adana'da ne yazık ki yoksul kesim çok fazla” diyen Tümer, “Sokaklarda çalışan çocuklarımız ailelerine bakmak durumunda kalıyor. Keşke bu çocuklarımızın imkanı olsa da kendilerini sadece eğitime adasalar. Sistemden kaynaklanan sorun nedeniyle birçok aile istemeden de olsa çocuklarını sokakta çalıştırmak durumunda kalıyor. Bu nedenlerle yardımsever insanlarımızın artmasını diliyorum” diye konuştu.
DUYARLILIK ÇAĞRISI
Uçan Balon Çocuk ve Gençlik Derneği Başkanı Prof. Dr. Fazilet Aksu ile Çukurova Atık Toplayıcıları Derneği Onursal Başkanı Mehmet Karaca ve Başkan Kerem Çetin, ise duyarlılıklarından ötürü Tümer ve Hudurefe'ye teşekkür ederken, "Destekler gizli yapılmalı gibi bir görüş hakim olabilir ancak ihtiyaç sahibi insanlarımızın daha çok sahiplenilmesi ve daha geniş kesimlerin duyarlı olması adına bu destekleri herkes duymalı" şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.