TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ASKİ, dereleri hızla temizliyor

Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ), Dereler Bakım ve Onarım Şube Müdürlüğü ekipleri merkez ilçelerden sonra şimdi de diğer ilçeler için kolları sıvadı. İlk olarak da Karataş İlçesi'nde bulunan derelerin temizliğine başlandı.

Haber Giriş Tarihi: 25.09.2017 14:45
Haber Güncellenme Tarihi: 25.10.2023 16:14
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
ASKİ, dereleri hızla temizliyor

 ADANA(İLKHABER) - Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ), Dereler Bakım ve Onarım Şube Müdürlüğü ekipleri merkez ilçelerden sonra şimdi de diğer ilçeler için kolları sıvadı. İlk olarak da Karataş İlçesi'nde bulunan derelerin temizliğine başlandı.

Sarıçam ve Seyhan'daki tüm dere yataklarını temizleyen ASKİ ekipleri, hem kötü görüntü hem de koku ve sineklerin oluşmasına engel oluyor. Sarıçam ve Seyhan'da yaklaşık 50 kilometreyi bulan dere yatakları artık tertemiz olurken; sırada Karataş'ın dereleri yer alıyor. Karataş'ta bir haftadır çalışan ASKİ ekipleri, üç ayrı derede toplamda 10 kilometrelik mesafeyi en geç 1 hafta içerisinde tamamlayacak ve diğer ilçelerdeki çalışmalarına başlayacak.

ASKİ tarafından yapılan çalışmalar Karataş halkının da dikkatini çekti. Esnaf Ali Topuz; ”İlçemize yapılan hizmetleri takip ediyoruz. Köylerimize kadar otobüs geldi, yollarımız yapıldı, suyumuz geldi. Artık derelerimiz de temizleniyor. Hüseyin Sözlü Başkanımdan Allah razı olsun, sağ olsun, var olsun.” dedi.

ASKİ Genel Müdürü Hüseyin Oprukçu ise, ''İşimiz sadece su gibi görünse de aslında biz bu şehrin en ücra köşesine bile ne gerekiyorsa hizmet olarak götürüyoruz. Olaya sadece alt yapı olarak bakmıyoruz. Şehrimizdeki dereler de, aşırı yağmurlarda önemli rol üstleniyor. Bu bakımdan gerek temizliğini yaparak gerek de ıslahını gerçekleştirerek oluşabilecek sorunları ortadan kaldırıyoruz.” şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.