TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ahmet Selçuk İlkan gönülleri fethetti

Adana Film Festivali’nde 40’ıncı sanat yılını kutlayan usta şair ve şarkı sözü yazarı, zaman tünelinde keyifli bir yolculuk yaşattı.

Haber Giriş Tarihi: 30.09.2017 15:36
Haber Güncellenme Tarihi: 30.09.2017 15:36
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Ahmet Selçuk İlkan gönülleri fethetti

 

 

ADANA (İLKHABER)-Adana Büyükşehir Belediyesi’nce 24’üncüsü gerçekleştirilen Uluslararası Adana Film Festivali’nde yazdığı şarkı sözleriyle müzik dünyasına damga vuran ve unutulmaz şiirlere imza atan Ahmet Selçuk İlkan, gönüllere hitap etti. 40’ıncı sanat yılı anısına “Ahmet Selçuk İlkan 40’ıncı Yıl Unutulmayan Şarkılar” albümünü sevenlerine armağan eden sanatçı, hemşehrilerinin kalbini bir kez daha fethetti.
24. Uluslararası Adana Film Festivali için oluşturulan Sinema ve Kültür Kasabası’ndaki etkinlikte Ahmet Selçuk İlkan, Adanalı sevenleri için 40 sanat yılı anısına çıkardığı albümü ve kitabını imzaladı. “Kendini Aşka Adayan Adam” diye anılan usta sanatçı Ahmet Selçuk İlkan, seslendirdiği şiirlerle konser meydanını dolduran binlerce Adanalı’ya zaman tünelinde keyifli bir yolculuk yaşattı. Cengiz Kurtoğlu, Ümit Besen, Selami Şahin, Coşkun Sabah, Zerrin Özer, Yıldız Tilbe, Hakan Altun, Zara, Serkan Kaya, Linet, Kıraç, Emre Altuğ, Kutsi, İntizar, Tan Taşçı, Grup Seksendört, Halil Sezai, Koray Avcı ve Yeşim Salkım gibi Türkiye’nin 20 önemli yorumcusunu “Unutulmayan Şarkılar” albümünde buluşturan Ahmet Selçuk İlkan, usta müzisyenlerden oluşan orkestrasıyla hayranlarını coşturmasını bildi.
Uluslararası Adana Film Festivali’nde memleketinde olmaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getiren Ahmet Selçuk İlkan, Adana’yı kültür ve sanatla donattığı için Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye şükranlarını sundu.  

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.