TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Doktorların aşkı

Mardin Devlet Hastanesi’nin Baştabibi Mehmet Acu meslektaşı İrem Hangirmen ile hayatını birleştirip evliler dünyasına transfer oldu

Haber Giriş Tarihi: 01.10.2017 18:07
Haber Güncellenme Tarihi: 07.11.2023 14:50
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Doktorların aşkı

Adnan AVUKA

MARDİN(İLKHABER) - Mardin Devlet Hastanesi Baştabibi Uzman Doktor Mehmet Acu ile meslektaşı Doktor İrem  Hangirmen,  Erdoba  Elegance Oteli’nde düzenlenen muhteşem bir düğünle dünya evliler kervanına katılmanın mutluluğunu yaşadı.

Mardin Sultan Köyü’nün köklü bir ailenin oğlu olan dünyanın en yakışıklı damatlarından birisi olan  Baştabip Uzman Doktor Mehmet Acu ile aslen Gaziantepli olup uzun yıllardır Ankara’da oturan tanınmış Hengirmen ailesinin sevgili ve zarif kızı Doktor İrem’in mutluluğu gözlerinden okunurken, genç çifti piste yalnız bırakmayan akrabaları, dostları ve arkadaşları “Birbirlerine çok yıkışmışlar.” demekten kendilerini alamadı.  

Düğüne Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman ve eşi Avukat Gülseren Yaman, Mardin il Emniyet Müdürü Hasan Onar, Dicle Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Yılmaz Altındağ, Mardin İl Sağlık Müdürü Mehmet Derviş , iş adamı ve siyasetçi   Kabala Beldesi eski Belediye Başkanı Hacı Şakir  Nuhoğlu, AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar, Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı ve her iki gencin aileleri, dostları ve arkadaşları ve meslektaşları katıldı.

Artuklu Belediyesi nikahı kıyarken, mutlu çiftin nikah şahitliğini ise Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman, DİKA Genel Sekreteri  Yılmaz Altındağ, Reha Güllen, Sağlık Müdürü Mehmet Derviş  yaptı.

Nikahın kıyılmasının ardından genç çiftin evlilik cüzdanını Vali Mustafa Yaman mutluluklar dileğiyle gelin hanıma takdim etti.

ÜNLÜ SANATÇI DENİZ ÇEVİK COŞTURDU  

İki gencin ailesi, düğünlerini onurlandıran konuklarını masalarında ziyaret edip “Hoş geldiniz” ifadesiyle karşılarken, ünlü sanatçı Deniz Çevik ise birbirinden güzel şarkı ve türküleriyle konukları pisten indirmedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.