TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ASKİ projeleri tam yol ileri

Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Genel Müdürlüğü, gerçekleştirdiği hizmetlerle Adana'yı kalkındırmaya devam ediyor. Şehir merkezi başta olmak üzere ilçelerde de büyük projeler üretip dev yatırımlar gerçekleştiriyor.

Haber Giriş Tarihi: 03.10.2017 14:57
Haber Güncellenme Tarihi: 03.10.2017 14:57
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
ASKİ projeleri tam yol ileri

 ADANA(İLKHABER) - Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Genel Müdürlüğü, gerçekleştirdiği hizmetlerle Adana'yı kalkındırmaya devam ediyor. Şehir merkezi başta olmak üzere ilçelerde de büyük projeler üretip dev yatırımlar gerçekleştiriyor.

 

Kendi öz sermayesiyle yatırımlarını sürdüren ASKİ, gerçekleştirdiği projelerle de göz dolduruyor. Yumurtalık İlçesi'nde içme suyu AÇB boruların Duktil borularla değişim projesinde artık sona yaklaşıldı. Yaklaşık 30 kilometrelik projenin 17 kilometresini tamamlayan ekipler gece gündüz çalışarak 2 ay gibi kısa bir sürede projeyi tamamlamayı planlıyor. Bölge nüfusunun hızla arttığı da göz önünde bulundurularak gerçekleşen projenin tamamlanmasıyla birlikte, Yumurtalık'ta uzun yıllar su sorunu yaşanmayacak.

 

Yapılan yatırımlara dair açıklama yapan ASKİ Genel Müdürü Hüseyin Oprukçu; “Adana Büyükşehir Belediyesi ve ASKİ olarak her zaman vatandaşımın hizmetine mecburuz. Biz bu şehri ve bu şehrin insanlarını seviyoruz. Başkanımız Hüseyin Sözlü’nün talimatlarıyla her zaman en iyi projeyi hedefliyoruz. Bu bağlamda kendi öz sermayemizle proje üretip Adana’ya dev eserler bırakmayı amaçlıyoruz.” dedi.

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.