TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tarkan Kulak kitabını imzaladı

Adana Ticaret Odası (ATO) Meclis Başkanı Tarkan Kulak, babası Sıtkı Kulak’a ithafen hazırladığı, “Adana İçin Birlikte Kalkınma Yolunda” isimli kitabını okuyucuları için imzaladı.

Haber Giriş Tarihi: 04.10.2017 15:04
Haber Güncellenme Tarihi: 04.10.2017 15:04
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Tarkan Kulak kitabını imzaladı

 

ADANA (İHA) - Adana Ticaret Odası (ATO) Meclis Başkanı Tarkan Kulak, babası Sıtkı Kulak’a ithafen hazırladığı, “Adana İçin Birlikte Kalkınma Yolunda” isimli kitabını okuyucuları için imzaladı. 
ATO seçimlerinde başkan adaylığını da açıklayan Kulak İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Genel Müdürü Tarkan Kulak, yaklaşık 13 yıldır çeşitli kademelerinde aktif görev aldığı ATO ile iş hayatında elde ettiği tecrübelerinden edindiği bilgileri derlediği, “Adana İçin Birlikte Kalkınma Yolunda” isimli kitabının imza gününü için okuyucuları ile buluştu. 
Tarkan Kulak’ın imza gününe Adana’nın iş, siyaset, spor ve basın camiasının saygın isimlerinin yanı sıra çok sayıda kitapsever katıldı.
“Adana İçin Birlikte Kalkınma Yolunda” isimli kitabın iş hayatına atılacak genç girişimcilere ilham kaynağı olacağına inandığı söyleyen Tarkan Kulak, kitapta; Adana’nın ticareti, sosyo-kültürel hayatı ve bunlarla ilgili darboğazlara, sorunlara yönelik çözüm önerileri ile daha iyiyi elde etmeye dönük bakış açılarını içeren, sair zamanlara ait yazılarının yer aldığını hatırlattı.
Ünlü iş adamı Tarkan Kulak, okuyucularla neşeli sohbetler de yaparak, kitabı okuduktan sonra özeleştiri yapılmasının önemine işaret etti. “Eleştiriler yol gösterecektir” diyen Tarkan Kulak, kitapta yer alan yazılarının hepsinde ana tema altında Adana kenti, toplumun gelişmesi, kalkınma, teknoloji ve markalaşma gibi alt kavramların bulunduğuna dikkat çekti.
Kulak, imza gününe katılanlarla; kitabın içeriğiyle ilgili kısa sohbet etmenin yanında hatıra fotoğrafı da çektirdi.

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.