TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çukurova GİAD yeni döneme hızlı giriyor

Çukurova Genç İşadamları Derneği (Çukurova GİAD) üyeleri, yaza veda ederken, Adana için hayata geçirecekleri yeni projelerin de yer alacağı yeni döneme hızlı giriyorlar.

Haber Giriş Tarihi: 05.10.2017 17:49
Haber Güncellenme Tarihi: 05.10.2017 17:49
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Çukurova GİAD yeni döneme hızlı giriyor

Çukurova GİAD yeni döneme hızlı giriyor

 

ADANA(İLKHABER) - Çukurova Genç İşadamları Derneği (Çukurova GİAD) üyeleri, yaza veda ederken, Adana için hayata geçirecekleri yeni projelerin de yer alacağı yeni döneme hızlı giriyorlar.

   Adana’da bugüne kadar yapılmamış projeleri hayata geçirmesiyle dikkat çeken, kentin en önde gelen sivil toplum örgütü olan Çukurova GİAD’ın üyeleri, Park Zirve Yeşilçam’da yapılan Yaza Veda Gecesi’nde buluştular. Ahmet Mercan ve Eren Yalçın’ın da sahne aldığı gecede, eylül ve ekim ayında doğan Çukurova GİAD üyelerinin doğum günleri de kutlandı. Yeni döneme girerken enerji depolayan üyelerin iş stresini de attıkları gecede konuşan Çukurova GİAD Başkanı Ömer Faruk Sakarya, yaz dönemi sonrası yeni dönemde Adana için, Türkiye için çalışmayı sürdüreceklerini söyledi. Geçen yıl ilkini yaptıkları, yankısı ve etkisi devam eden Çukurova GİAD Akademi’nin 2’incisi için başvuruların alındığını hatırlatan Başkan Sakarya, “Çukurova GİAD, kentin en önde giden sivil toplum örgütü olmanın sorumluluğuyla yine kenti için, ülkesi için çalışıp, yeni projeleri hayata geçirmeye devam edecek. Sıcak yaz günlerinin ardından yeni dönemdeki ilk projemiz, Çukurova GİAD Akademi-2 olacak. Doğduğumuz, doyduğumuz, çocuklarımıza da gelecekte miras olarak bırakacağımız güzel kentimiz Adana için çalışmaya, projeler geliştirmeye, programlar yapmaya devam edeceğiz” dedi.

   3 KASIM’DA BAŞLIYOR

   Başvuruları devam eden Çukurova GİAD Akademi’nin 2’ncisi 3 Kasım’da başlayacak. Başvurular ‘www.giadakademi.com’ internet sitesinden yapılıyor. Son başvuru tarihi 24 Ekim 2017. Başvuruların ardından 27 Ekim’de mülakat yapılacak, üniversite son sınıf öğrencileri veya 30 yaşını geçmemiş mezun üniversiteliler arasından seçilecek 25 kişi, akademiden ücretsiz yararlanacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.