TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yanan vagonları sosyal medyadan canlı yayınladı

Adana'da bir kişi, ek yolcu vagonlarında çıkan yangını cep telefonu kamerasıyla çekerek sosyal paylaşım sitesinden canlı yayınlayıp anons çekti.

Haber Giriş Tarihi: 06.10.2017 14:55
Haber Güncellenme Tarihi: 06.10.2017 14:55
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Yanan vagonları sosyal medyadan canlı yayınladı

 

 


ADANA (İHA) - Adana'da bir kişi, ek yolcu vagonlarında çıkan yangını cep telefonu kamerasıyla çekerek sosyal paylaşım sitesinden canlı yayınlayıp anons çekti.
Edinilen bilgiye göre, olay Seyhan ilçesi, Kurtuluş Mahallesi'nde meydana geldi. Garda bulunan ek yolcu vagonlarında bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Bu durumu gören işçiler hemen itfaiye ekiplerine haber verdi. İtfaiye ekipleri olay yerine gelinceye kadar iki vagonu yangın sardı. Bu sırada meraklı vatandaşlar da cep telefonlarıyla yangını görüntülemeye başladı. Bir süre sonra da itfaiye ekipleri gelerek yangına müdahale edip, alevlerin daha da büyümesinin önüne geçti. 
Bir kişi ise cep telefonu kamerasıyla yangını görüntülemekle yetinmeyip sosyal medyadan canlı yayın yaptı. Canlı yayın sırasında da bir taraftan anons çekerek olayı anlattı. Şahıs basın mensuplarının soruları üzerine, "Facebook adresimden arkadaşlarım da yangını görsün diye canlı yayın yapıyorum" dedi. Bir süre sonra itfaiye ekipleri yangını kontrol altına aldı. Polis ise yangının neden çıktığıyla ilgili çalışma başlattı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.