TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İş dünyasında ödül heyecanı

Adana Genç İşadamları Derneği'nin (AGİAD), 25. kuruluş yıldönümü görkemli bir törenle kutlandı. Büyük ses getiren törende, 'Adana'nın Oscarları' olarak nitelendirilen 7. AGİAD İş ve Meslek Ödülleri de sahiplerini buldu. İş dünyasını bir araya getiren törende, ünlü sanatçı Sibel Can da sevilen şarkılarını seslendirdi.

Haber Giriş Tarihi: 07.10.2017 15:34
Haber Güncellenme Tarihi: 07.10.2017 15:34
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
İş dünyasında ödül heyecanı

 

 

ADANA (İLKHABER)-Adana Genç İşadamları Derneği'nin (AGİAD), 25. kuruluş yıldönümü görkemli bir törenle kutlandı. Büyük ses getiren törende, 'Adana'nın Oscarları' olarak nitelendirilen 7. AGİAD İş ve Meslek Ödülleri de sahiplerini buldu. İş dünyasını bir araya getiren törende, ünlü sanatçı Sibel Can da sevilen şarkılarını seslendirdi. 
 
25. kuruluş yılı heyecanı yaşayan AGİAD, görkemli bir tören düzenledi. Adana Sheraton Oteli'nde gerçekleştirilen AGİAD'ın 25. yaş kutlaması törenine katılan Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ büyük ilgi gördü. Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Rektörü Mustafa Kibar, Adana Ticaret Odası (ATO) Başkanı Atilla Menevşe, Adana Sanayi Odası (ADASO) Başkanı Zeki Kıvanç, Adana Ticaret Borsası (ATB) Başkanı Şahin Bilgiç, Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) Başkanı Bekir Sütçü ve ADSİAD Başkanı Süleyman Sönmez'in ile iş dünyasından çok sayıda ismin katıldığı törenin sunuculuğunu Yeliz Arman üstlendi. 
KADIN BAŞKAN KONUŞTU
İş dünyasının yanı sıra siyaset ve cemiyet hayatından önemli isimleri buluşturan gecede tanıtım filminin ardından konuklara seslenen AGİAD Başkanı Gülümsün Adalı, şunları söyledi:
"Bugüne kadar görev yapan AGİAD yönetimleri, üyelerinin de desteğini alarak güçlü bir yapıyı ortaya çıkardı. Bir marka çatısı altında, güçlü bir yapıda ve her şeyden önemlisi büyük bir ailede görev almanın sorumluluğuyla kolları sıvadık hep beraber. Bu bize, 'birlikte başarma' kazancı sağladı. Bize rehberlik edecek bu durumu çok önemsiyorum. Ayrıca biz AGİAD olarak şanslıyız. Çünkü Adana gibi bir bölgede, sosyal çevre açısından oldukça zenginliklere sahibiz. Bu avantajımızı sonuna dek kullanmak için çaba gösteriyoruz. İş dünyasının genç temsilcileri olarak, her daim üyelerimizle bir araya gelip hem dayanışma ve kaynaşma örneği sergiliyor hem de paylaşımlarımızı arttırıyoruz.  Geçmiş yönetimlerden devraldığımız AGİAD bayrağının çıtasını, hep daha yukarılara taşımanın gayretini gösteriyoruz. Birlikte kazandığımız, birlikte güldüğümüz, birlikte duygulandığımız, birlikte alkışlandığımız her anda, sizlere 'İyi ki AGİAD'lıyım' dedirten işler yapmak, AGİAD'ın marka değerini daha da yukarılara taşımak için çabalıyoruz."
ÖNEMLİ İSİMLERE ÖDÜL
Gecede 'Adana'nın Oscarları' olarak markalaşan 7. AGİAD İş ve Meslek Ödülleri de sahiplerini buldu. Törende Yılın Genç İşadamı Ödülü Tosmur İnşaat'tan Mehmet Tosmur'a, Adana Marka Ödülü Dörtler Grup'tan Serkan Değirmenci'ye, Müşteri Odaklı Firma Ödülü Pakfırın'dan Mert Uğurses'e, Hızla Büyüyen Firma Ödülü Alpa İnşaat'tan Mehmet Şah Aba'ya, Yılın İnovasyon Ödülü Beta Transformatör'den Hakkı Mert Dağsuyu'na, Yılın Girişimci İş Kadını Ödülü Monas Chocolat'tan Seden Yıldırım'a, 'İsmail Kulak Sosyal Sorumluluk Ödülü' Çukurova Üniversitesi Maliye Öğrencileri adına ÇÜ Rektörü Mustafa Kibar'a, AGİAD Özel Ödülü milli tenisçi Çağla Büyükakçay'a, AGİAD Onur Ödülü de ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo ile reklam filminde oynayan Ümmiye Koçak'a sunuldu. 
SİBEL CAN COŞTURDU
Ödül sunumunun ardından etkinlik sponsorlarına teşekkür plaketi verildi. Yeni üyelerin rozet taktığı gecede ünlü sanatçı Sibel Can sahneye çıkarak sevilen şarkılarını seslendirdi. AGİAD üye ve konukları, Sibel Can şarkılarına eşlik edip gönüllerince eğlendi. Adanalılar'a teşekkür eden Sibel Can da, "Adana'da bulunmaktan, sizlerle birlikte olmaktan dolayı çok mutluyum" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.