TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ünlü hip hopcular Adana’ya geliyor

Adana, 14 Ekim’de Burn Enerji İçeceği’nin düzenleyeceği unutulmaz bir break dans etkinliğine ev sahipliği yapacak! Moskova, Kiev, Krakow ve İstanbul’dan sonra şimdi de Adana’da gerçekleşecek olan “Burn Battle Zone”’da eğlence, müzik, dans ve enerji eksik olmayacak.

Haber Giriş Tarihi: 09.10.2017 15:18
Haber Güncellenme Tarihi: 09.10.2017 15:18
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Ünlü hip hopcular  Adana’ya geliyor



 Ünlü hip hopcular

Adana’ya geliyor

 

 

ADANA(İLKHABER) – Adana, 14 Ekim’de Burn Enerji İçeceği’nin düzenleyeceği unutulmaz bir break dans etkinliğine ev sahipliği yapacak! Moskova, Kiev, Krakow ve İstanbul’dan sonra şimdi de Adana’da gerçekleşecek olan “Burn Battle Zone”’da eğlence, müzik, dans ve enerji eksik olmayacak.

Burn Enerji İçeceği’nin Seyhan Belediyesi’nin katkılarıyla 14 Ekim’de düzenleyeceği Burn Battle Zone, Adanalılara dans, enerji ve eğlence dolu unutulmaz bir gün yaşatacak! Pek çok ülkede düzenlenen ve dünyanın en önemli break-dans yarışması olan Burn Battle Zone’a katılacak dansçılar 5000TL para ödülü için kıyasıya bir mücadele içinde olacaklar.

Sokak dansı olarak da bilinen, hip hop kültürünün en temel unsurlarından olan break dans tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de yükselişini sürdürüyor. Gençler arasında büyük bir hızla yayılarak yurdun dört bir yanında mahallelere kadar giren break dansın gelişmesinde organizasyonların da payı büyük. “Battle” adı verilen kapışmalarda, dansçılar ya da bir diğer adıyla bboylar ve bgriller bireysel veya gruplar halinde jüri önünde veya jürisiz danslarıyla birbirine meydan okuyorlar. Seyhan’da Yaşar Kemal Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek “Burn Battle Zone” işte böyle heyecanlı bir kapışma. Katılımcılar jüri önünde dans yeteneklerini sergileyecek. Organizasyon boyunca farklı etkinlikler de güne renk katacak.Türkçe rap müziğini dünyaya tanıtan, 2 MTV ödüllü ve Sziget festivalinde headliner olarak da performans gösteren ilk Türk Rap Star olan Ceza, Türkçe Rap’in sevilen isimlerinden Sansar Salvo, Adana’nın sesi Fate Fat ve İstanbul Trip’in sahne alacağı Adana’nın ilk break-dans etkinliği merakla bekleniyor.

Seyhan Belediyesi Yaşar kültür Merkezi’nde saat 18.00-24.00 arasında gerçekleştirilecek olan etkinlik ücretsiz izlenebilecek.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.