TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Lions’lardan 6 anasınıfı

İsveç Lionları ve 118-U Yönetim Çevresi Federasyonu ile ortaklaşa 5 tane Konteyner , 1 tane anasınıfı donanımı gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 10.10.2017 16:17
Haber Güncellenme Tarihi: 10.10.2017 16:17
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Lions’lardan 6 anasınıfı

Lions’lardan 6 anasınıfı

 

 

ADANA(İLKHABER) - İsveç Lionları ve 118-U Yönetim Çevresi Federasyonu ile ortaklaşa  5 tane Konteyner , 1 tane anasınıfı donanımı gerçekleştirdi.

Şehit Gaffar Okan ilkokulu, Mehmet Adil İkiz ortaokulu, Solaklı Atatürk İlköğretim okullarına 5 Konteyner sınıfı, İdem köyü İdem  İlköğretim okuluna ana sınıfı açılışını gerçekleştiren 118-U Yönetim Çevresi Lions Kulüpleri Federasyonu Genel Yönetmeni Ln. Adnan Babür ‘e, İsveç Lionlarının proje yetkilisi Ln. Nilgün Niord’a ve Adana İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ömer Oflaz’a teşekkür edildi.

118-U Lions Kulüpleri Yönetim Çevresi Federasyonu Genel Yönetmeni Ln. Adnan Babür,’’Öncelikle işbirliğimizi kabul eden İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Ömer Oflaz’a bizi yalnız bırakmadığı için ve proje ortağı olarak bizimle çalışan İsveç Lions Kulüplerine çok teşekkür ederiz. Bu dönem olan ana projemiz anasınıfları donanımı ve bir günde 5 tane konteyner ve 1 tane anasınıfı donanımını gerçekleştirdik.Türk Lionları olarak memleketimize hizmetlerimiz devam edecektir.Yeni yüz yılda yeni ufuklara.’’   

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.