TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Leman Sam ve Sunay Akın ile buluşacağız

Güney Eğitim Vakfı Başkanı Boğa, yeni çalışma döneminde 450 öğrenciye burs vereceklerini söyledi ve 18 Kasım’a dikkat çekti

Haber Giriş Tarihi: 13.10.2017 16:15
Haber Güncellenme Tarihi: 13.10.2017 16:15
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Leman Sam ve Sunay  Akın ile buluşacağız

Leman Sam ve Sunay

Akın ile buluşacağız

 

 

ADANA(İLKHABER) - Güney Eğitim Vakfı Kadın Kolları Başkanı Filiz Boğa Değişmez, bu yıl içerisinde 450 öğrenciye burs verdiklerini dile getirdi.

Değişmez, Yelken Kulüp’te geleneksel ‘Güney Eğitim Vakfı Güz Dönemi Kahvaltısı’nda yaptığı konuşmada, 1994 yılında kurulan Güney Eğitim Vakfı’nın faaliyete başladığından bu yana hayırseverlerin katkılarıyla binlerce öğrenciye burs verdiklerini, günümüzde burs verilen öğrencileri doktor, avukat, mühendis gibi önemli mevkilerde gördüklerinde çok mutlu olduklarını, öğrencilerin de ahd-e vefaya önem verdiğini söyledi.

Vakıf gelirlerinin en önemli kaleminin standart tabelalar olduğunu, düğün-sünnet-nişan-cenaze gibi sosyal olaylarda hayırseverlerin ve üyelerin katkılarıyla  vakfı yaşatmaya çalıştıklarını ifade eden Değişmez, konuşmasında şu görüşlere yer verdi:

“Öncelikle 23 yıldır faaliyet gösteren vakfımızın geçmiş dönem başkan ve yöneticilerine şükran borçluyuz. Özellikle mevcut başkanımız Şadi Alyeni’nin çalışkanlığı ve heyecanı, kadın kolları ve gençlik kollarına da olumlu yansıdı. Bu bağlamda her ay kermes, yemek, panel, toplantı ve söyleşiler gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Etkinliklerimize katılan hayırseverler, sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticileri vakfımıza katkı sağlıyarak faaliyetlerimizi daha geniş kapsamda yapmamıza destek oluyorlar.”

“HAYIRSEVERLER GÜVEN DUYDUKLARI VAKFA DESTEK OLUR”

Hayırseverler ve sivil toplum kuruluşları başkan ile yöneticilerinin güven duydukları, yararlı faaliyette bulunan vakıf, dernek, cemiyet gibi kuruluşlara destek olduklarını belirten Değişmez, “Bizim tüm gelir ve giderlerimiz şeffaf. Bütün çabamız dar gelirli ailelerin çocuklarına katkıda bulunmak. Onları iyi yerlerde görmektir”diye konuştu.

Değişmez, “18 Kasım Cumartesi günü Sheraton Oteli’nde Leman Sam ve Sunay Akın’ın katılacağı etkinlikle ilgili hazırlıklarımızı tamamladık. Buradan elde edeceğimiz gelirle yeni ihtiyaç sahibi öğrencilere burs vereceğiz. Bizlere katkı sağlayan, güvenen herkese minnettarız ve teşekkür ederiz” dedi.

Bu arada Güz Dönemi Kahvaltısı’na CHP Adana Milletvekilleri İbrahim Özdiş ve Zülfikar İnönü Tümer, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, TÜRKONFED eski Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Onatça, Türkmenbaşı Tıp Merkezi kurucusu ve Vakfın Yönetim Kurulu üyesi Dr.Hasan Boğa, sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticileri katıldı.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.