TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çetin’den üç açılış birden

Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği (DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Fadıl, Kaşoba ve Dörtler halkının merakla beklediği Muhtarlık Evi ve İletişim Merkezlerinin açılışını yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2017 15:16
Haber Güncellenme Tarihi: 18.10.2017 15:16
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Çetin’den üç açılış birden

Çetin’den üç açılış birden

 

ADANA(İLKHABER) - Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği (DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Fadıl, Kaşoba ve Dörtler halkının merakla beklediği Muhtarlık Evi ve İletişim Merkezlerinin açılışını yaptı. Hizmetler nedeniyle çok mutlu olduklarını ifade eden yöre halkı yoğun ilgi gösterdiği Başkan Çetin, “Göreve geldiğimiz günden bu yana 6 ayda bir köylerimizi geziyor, vatandaşlarımızla kucaklaşıyoruz. Vatandaşlarımıza, ‘6 ayda bir sizin ayağınıza geleceğim’ dediğimde kimse inanmamış, ‘Bu köyde ilk defa bir belediye başkanı görüyoruz’ demişlerdi ama biz bu sözümüzü de yerine getirdik. Köylülerimizin başka ne ihtiyacı varsa emrindeyim. Biz halkın efendisi değiliz. Biz halkın hizmetkarı olmak, sizlere hizmet etmek için bu makama geldik” dedi.

FADIL, KAŞOBA VE DÖRTLERE MUHTARLIK EVİ

Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği (DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, dur durak bilmiyor. Başkan Çetin, her salı yaptığı açılışlara bu hafta 3 açılış birden ekledi. Fadıl, Kaşoba ve Dörtler Mahallelerine muhtarlık ve iletişim merkezi açan Çetin’e, yöre halkı büyük ilgi gösterdi. Açılışa CHP Adana İl Başkanı Ayhan Barut, CHP İl ve Çukurova Gençlik Kolları, meclis üyeleri, muhtarlar ve bürokratlar katıldı.  CHP Adana İl Başkanı Ayhan Barut, “Burada bugün güzel bir muhtar dayanışması var. Muhtarlar ve onların verdiği hizmetler ülkemiz için çok önemli. Bunu bilen belediye başkanımız Soner Çetin, muhtarlar için köylere bu hizmet binalarını yaptı. Yapılan tüm hizmetler için Başkanımıza ve tüm belediye ekibine teşekkür ediyoruz” dedi. Fadıl Köyü Muhtarı Emin İnce de yapılan hizmetler için Başkan Çetin’e teşekkür etti.

27 MUHTARIN 27’Sİ DE BAŞKAN ÇETİN’DEN MEMNUN

Köy halkının yoğun sevgi gösterisiyle karşıladığı Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, vatandaşlarla tek tek selamlaştı. Konuşmasında belediyecilik anlayışında muhtarların farklı bir yeri olduğunu ifade eden Başkan Çetin, “Fadıl, Dörtler ve Kaşoba Mahallelerimize muhtarlarımızın talebi ve duyulan ihtiyaç üzerine bu muhtarlık binası ve iletişim merkezlerini açtık. Bana 800 muhtarla ayrı ayrı görüşme yapılan bir araştırma raporunu sundular. Tabi beni ilgilendiren kısım Çukurova’daki 27 mahallenin muhtarlarıyla ilgili olan kısımdı. Muhtarlara, “Belediye Başkanınızdan memnun musunuz?” diye sormuşlar. Sonuç, “Soner Çetin’den çok memnunuz” olarak çıkmış. 27 Mahalle muhtarının 27’si de ‘Memnunuz, Allah razı olsun’ demiş. Ben bütün muhtarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Şahsımla ve belediyemizle ilgili söylediğiniz her güzel söz benim için bir şeref madalyasıdır.  Allah da sizden razı olsun. Sizlerle olan bu iyi diyalogumuz sayesinde Çukurova’nın her mahallesindeki her vatandaş çok mutlu” dedi.

“HALKIMIZIN HİZMETKARI OLARAK BU MAKAMDAYIM”

6 ayda bir köy ziyaretleri yaptığını ve köylerde büyük bir ilgiyle karşılandığını aktaran Başkan Çetin, “Göreve geldiğimiz günden bu yana 6 ayda bir köylerimizi geziyor, vatandaşlarımızla kucaklaşıyoruz. Vatandaşlarımıza, ‘6 ayda bir sizin ayağınıza geleceğim’ dediğimde kimse inanmamış, ‘Bu köyde ilk defa bir belediye başkanı görüyoruz’ demişlerdi ama biz bu sözümüzü de yerine getirdik. Köylülerimizin başka ne ihtiyacı varsa emrindeyim. Muhtarınıza sıkıntınızı, talebinizi söylemeniz yeterli. Biz halkın efendisi değiliz. Biz halkın hizmetkarı olmak, size hizmet etmek için bu makama geldik. 3.5 yılda sizlere söz verdiğimiz projelerin yüzde 90’ını yerine getirmiş olmanın vicdanı rahatlığını ve haklı gururunu yaşıyorum. Kalan 1,5 yılda da kalan yüzde 10’luk kısmı tamamlayıp, ihtiyaç gördüğümüz hizmetlerle birlikte söz vermediklerimizi de yapacağız. Görev süremizin sonunda alnımız ak, başımız dik sizlerin karşısına çıkacağız” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.