TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çukurova GİAD’lı hanımlar sosyal projelerle geliyor

Bölgenin en güçlü sivil toplum kuruluşu olan Çukurova Genç İşadamları Derneği’nin (Çukurova GİAD), sosyal sorumluluk projelerinin sayısını artırmak, daha etkin hale gelmesini sağlamak amacıyla 5 yıl önce kurduğu Kadın Platformu üyeleri yeni dönemde yapacakları çalışmaları masaya yatırdılar.

Haber Giriş Tarihi: 20.10.2017 15:00
Haber Güncellenme Tarihi: 20.10.2017 15:00
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Çukurova GİAD’lı hanımlar  sosyal projelerle geliyor

ADANA(İLKHABER) -

Çukurova GİAD Kadın Platformu üyeleri, kasım ayında yapılacak sosyal yardım projelerinin detaylarını konuşmak için bir araya geldiler. Çukurova GİAD üyesi Esra Özülkü’nün işletmeciliğini yaptığı Big Chefs’te gerçekleşen toplantıya dernek üyesi hanımlar ve erkek üyelerin eşleri büyük ilgi gösterdiler. Dernek üyelerinin sosyal projelerine daha fazla destek vermek amacıyla fikir alışverişinin yapıldığı toplantıda, Kadın Platformu’nun yeni dönemde yapacakları çalışmalar masaya yatırıldı, yol haritası çizildi. Çeyrek asırlık geçmişiyle Adana’da sayısız projelere imza atan Çukurova GİAD’ın yardımlaşma ve dayanışma faaliyetlerini de içeren sosyal sorumluluk projelerini daha ileriye taşıyacaklarını belirten Kadın Platformu Başkanı Dr. Gizem Geylani ve Platform Yetkilisi Zehra Sakarya, “Yeni dönemin ilk toplantısını gerçekleştirdik. Çukurova GİAD üyelerimize daha fazla destek vermek, fikir alışverişi yapmak amacıyla her ay düzenli toplanma kararı aldık. Kasım ayında yapacağımız sosyal yardım projelerinin detaylarını da görüştük. Bazılarını kamuoyu ile de paylaştığımız, çoğunu da ‘iyilik yap, denize at’ misali duyurmadığımız sosyal projelerimizin sayısı yeni dönemde daha da artacak” dediler.

Platform üyelerini kutlayan Çukurova GİAD Başkanı Ömer Faruk Sakarya da, “Derneğin başkanlığına ilk geldiğimde yönetim kurulu olarak sosyal sorumluluk, yardımlaşma ve dayanışma faaliyetlerinin, sosyal sorumluluk projelerinin sayılarının artırılması düşüncesini benimsemiştik. Bu konuda daha aktif bir dernek olmak amacıyla bayan üyelerimiz ve erkek üyelerin eşlerinden oluşan Kadın Platformu’nu kurduk. Bizlerin bu alanda yükünü hafifleten, sosyal projeleri gerçekleştirmemizde büyük katkı veren, önemli faaliyetlere imza atan platform üyelerimiz yeni dönemde de kamuoyuna damga vuracak çalışmalar yapacaktır. Kendilerini kutluyor, derneğimiz ve kentimiz adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.