TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sözlü’ye Adana mührü

Türkiye Muhtarlar derneği üyeleri, “Muhtarlar Günü” nedeniyle Adana Büyükşehir Belediye Başkanına en anlamlı hediyeyi sundu:

Haber Giriş Tarihi: 20.10.2017 15:02
Haber Güncellenme Tarihi: 20.10.2017 15:02
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Sözlü’ye Adana mührü

 

ADANA(İLKHABER) - Muhtarlar Günü dolayısıyla Türkiye Muhtarlar Derneği Üyeleri, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'yü ziyaret ederek Hüseyin Sözlü yazılı bir mühür takdim ettiler

"HALKA EN YAKIN SEÇİLMİŞLERSİNİZ"

Türkiye Muhtarlar Derneği Üyeleri, Muhtarlar Günü dolayısıyla Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'yü ziyaret ettiler. Ziyaret esnasında Başkan Sözlü, demokratik kültürün her zeminde hakim olması için muhtarların önemli olduğunu, muhtarlıkların halka en yakın noktalar olduğunu belirti.

"ADANA'NIN MÜHRÜ BAŞKAN SÖZLÜ'NÜN"

Adana Büyükşehir Belediyesi olarak halkın oylarıyla, en tabandan seçilen muhtarları belediye ve halk arasında köprü olarak gördüklerini ifade eden Başkan Hüseyin Sözlü'ye, Türkiye Muhtarlar Derneği tarafından ismine yaptırılmış bir mühür takdim edildi. Heyet, mührü takdim ederken "Adana'nın mührü sizindir Başkanım" dediler.

"BİRLİKTE DAHA GÜÇLÜYÜZ"

Başkan Sözlü, mührü vurmak için istediği boş kağıdın üzerini şu sözlerle doldurarak muhtarlara teşekkür ederek anlamlı günlerini kutladı:

"Cumhuriyet'in kurucu ilkelerine sadık, demokratik kültürün ülkemizde hakim olmasını arzulayan bir belediye başkanı olarak inanarak ifade ediyorum ki muhtarlarımız demokrasinin vazgeçilmezidir. Onlar belediye ve halk arasında köprü vazifesi gören bizim çözüm ortaklarımızdır. Şeffaf belediyecilik anlayışı ile yürüttüğümüz hizmetlerimizde muhtarlarımızın düşünceleri ve yönlendirmeleri bizim için her zaman değerlidir.

Birlikte daha güçlüyüz!"

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.