TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kozan Belediye Sineması’ndan öğrencilere film ziyafeti

Kozan Belediye Sineması İmamoğlu’ndan gelen öğrencileri misafir etti.

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2017 15:46
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2017 15:46
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Kozan Belediye Sineması’ndan  öğrencilere film ziyafeti

 


KOZAN(İLKHABER)-İmamoğlu Yavuz Sultan Selim Ortaokulunda eğitim alan 110 öğrenci belediye sinemasında film izledi. Kozan Belediyesi tarafından işletilen sinemada geçtiğimiz hafta gösterime giren çocuk animasyon filmi “Tavşan Okulu”nu izleyen öğrenciler keyifli anlar yaşadı.

Kozan Belediye Sinemasında vizyona giren filmlere özellikle İmamoğlu halkının büyük ilgisi var. Kozan ve İmamoğlu belediyelerinin ortak çalışması ile İmamoğlu’nda da duyuruları yapılan filmler gerek öğrencilerden gerekse vatandaşlardan beğeni görüyor.
   
İmamoğlu Belediyesi’nin kardeş belediye olduğunu dile getiren Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk konuyla ilgili açıklamasında; “Bildiğiniz üzere İmamoğlu Kozanımızdan ayrılarak ilçe olmuştur. Bizim köklerimiz orada, onların kökleri Kozanımızdadır. Belediyemiz sinemasında gösterime giren filmlerimizin duyurusunu İmamoğlu’nda da yapıyoruz. Yavrularımızı burada ağırlıyor olmaktan çok mutluyuz. Kozan Belediyesi olarak Büyükşehir Belediyesi Yasası nedeni ile bütçemiz çok kısıtlı olduğu için varolan imkanlarımız dahilinde vatandaşlarımıza hizmet üretiyoruz. Sinemamıza gelerek bizleri onurlandıran tüm misafirlerimize, İmamoğlu’ndan gelen öğrencilerimize destek olan Belediye Başkanımız Gazi Adamhasan kardeşime ve ekibine teşekkür ediyorum.” dedi.

14:00 ve 19:00 seansları bulunan Kozan Belediye Sinemasında dün “Kayseri Aslanı” isimli yerli komedi filmi gösterime girdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.