TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Miniklerden aşure etkinliği

Adana’nın Çukurova ilçesinde bulunan Şehit Serhat Sığnak Anaokulu öğrencileri, muharrem ayı dolayısıyla aşure günü etkinliği düzenledi. Özenle hazırlanan aşure katılımcılara minikler tarafından ikram edildi.

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2017 15:38
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2017 15:38
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Miniklerden aşure etkinliği


Tevfik DİNÇKALMIŞ
ADANA (İLKHABER) –Adana Çukurova ilçesinde başarılı eğitimiyle göze çarpan Şehit Serhat Sığnak Anaokulu tarafından muharrem ayı dolayısıyla düzenlenen ‘Aşure Günü’ etkinliğine çok sayıda aile katıldı. Değerler eğitimi kapsamında gerçekleşen etkinlik katılımcılardan büyük beğeni topladı.
Okul bahçesinde düzenlenen etkinliğe çok sayıda davetli gurubunun yanı sıra Okul Müdüresi Elif Güneği, öğretmenler, minik öğrenciler ile çok sayıda veliler katıldı.
Keyifli bir ortamda gerçekleşen etkinlikte öğrencilere ve misafirlere aşure ikram edildi. Aşure günü etkinliğinde konuşan Okul Müdüresi Elif Güneği, ‘‘Aşure, paylaşmanın, dayanışmanın, birlikteliğin, hoşgörünün ve sevginin bir ifadesidir. Bolluk ve bereketin simgesidir. Bu tür programlar, öz değerlerimizi gelecek nesillere aktarma imkânı sağlayacak önemli etkinlikledir. Böylesine güzel bir etkinlikte bir araya gelen siz değerli misafirlerimize ve velilerimize okulum adına teşekkür ediyorum’’ dedi.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.