TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bağış yapın

Adana Valisi Demirtaş, “Aç ve açıkta kimse kalmasın” sloganıyla açılan sosyal market ve gıda bankasını inceledi, vatandaşlara çağrıda bulundu:

Haber Giriş Tarihi: 27.10.2017 17:47
Haber Güncellenme Tarihi: 27.10.2017 17:47
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Bağış yapın

ADANA(İLKHABER) – Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Yüreğir Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından 'Aç ve Açıkta Kimse Kalmasın' sloganıyla Kiremithane Mahallesi'nde hayata geçirilen sosyal market ve gıda bankasında incelemelerde bulundu.

 

Yüreğir Kaymakamı Fatih Genel, ziyareti sırasında Vali Mahmut Demirtaş’a verdiği bilgide, Sosyal Market ve Gıda Bankasında, sosyal yardımlaşma vakfındaki çalışma sisteminin uygulandığını ve ihtiyaç sahibi vatandaşların kendilerine verilen makbuzla gelip, ihtiyaç duydukları ürünleri seçerek alabildiklerini söyledi.

 

Vali Demirtaş’tan “Bağış” Çağrısı

 

Vali Mahmut Demirtaş ise, böylesine anlamlı bir projenin yaşama geçirilmesinde emeği geçenleri kutladı ve teşekkür etti. İncelemeleri sırasında sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın toplumsal önemine vurgu yapan Vali Demirtaş, tüm vatandaşları ihtiyaç fazlası, kullanmadıkları ya da kullanılıp da yıpranmamış olan eşyaları Yüreğir İlçesi Kiremithane Mahallesi’nde hizmete giren Sosyal Market ve Gıda Bankasına bağışlamaya çağırdı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.