TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Merkez Cami’de, bomba paniği

Geçtiğimiz yıl canlı bomba paniği yaşayan Merkez Camii de bu yıl tekrar benzer bir panik yaşandı. Ancak bu kez yapılan ihbarı asılsız çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 27.10.2017 17:55
Haber Güncellenme Tarihi: 27.10.2017 17:55
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Merkez Cami’de, bomba paniği

 

BAYRAM BULUT

ADANA (İLKHABER)-Adana’da Cuma Namazını eda etmek isteyen vatandaşlar Seyhan Nehri Kenarı’nda ki Merkez Cami’ye geldi. Burada abdest almaya gelenler arasında bir kişinin hareketleri nedeniyle durumundan şüphelenen bir vatandaş polisi arayarak olayı anlattı. Camiye giren şüpheli kişinin canlı bomba olma olasılığını değerlendirerek caminin etrafını kuşattı. Dikkatli bir şekilde camiye giren çelik yelekli, ellerinde uzun namlulu silah bulunan polisler arama yaptı. Olası bir paniğe neden olmamak için sessizce emniyetli bir şekilde cami etrafı ve cami içinde arama yapıldı.  Ancak yapılan aramalarda bir şey çıkmayınca ihbarın asılsız olduğu ortaya çıktı.

Geçtiğimiz yıl ise, Mahmut Kılıçarslan isimli kişi, Sabancı Merkezi Camisi'nde 1 Temmuz 2016'da yerinden kalkıp koşarak, cuma hutbesi okuyan imamdan mikrofonu almış, beline korseyle sardığı düzeneği göstererek, paniğe neden olmuştu. Kendini canlı bomba gibi gösteren kişi cemaat  tarafından tekme tokat dövülüp ve namaza gelen polisler tarafından linçten kurtarılan Kılıçarslan, tedavi edildikten sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.  Kılıçarslan hakkında 6 suçtan toplam 70 yıla kadar hapis cezası istemiyle 11'inci Ağır Ceza Mahkemesi'ne dava açılmıştı.   

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.