TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yeni: Cumhuriyet için daha sıkı kenetlenelim

AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 94'üncü yıl dönümü nedeniyle yayınladığı kutlama mesajında, bu günü büyük bir heyecanla kutlayacaklarını belirterek, "Bizi biz yapan yüksek değerlerimizi daha gür sesle yüceltecek, geçmişte olduğu gibi bugün de tek yürek olarak haykıracak, el ele, gönül gönüle geleceğe daha bir güvenle bakacağız." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 27.10.2017 18:16
Haber Güncellenme Tarihi: 27.10.2017 18:16
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Yeni: Cumhuriyet için  daha sıkı kenetlenelim

ADANA(İLKHABER) -

Bugün, Cumhuriyetimiz için ortak değerlerimiz etrafında her zamankinden daha güçlü bir şekilde kenetlenme günü olduğunu vurgulayan Başkan Fikret Yeni, mesajında şu görüşlere yer verdi:

 

"Bizi biz yapan yüksek değerlerimizi daha gür sesle yüceltecek, geçmişte olduğu gibi bugün de tek yürek olarak haykıracak, el ele, gönül gönüle geleceğe daha bir güvenle bakacağız. Bu son derece anlamlı duruşumuzla kardeş kavgası çıkarmak için beyhude bir çaba içinde olan şer ve nifak odaklarına da bir kere daha en güzel cevabı vermiş olacağız. Biz, en zor şartlara ve bütün imkansızlıklara rağmen hiçbir zaman umutsuzluğa kapılmayan, bağımsızlığından asla taviz vermeyen, inanç ve kararlılıkla sürdürdüğü İstiklal Mücadelesini zaferle neticelendiren bir milletiz. Yaşanan bütün olumsuzluklara rağmen Türkiye Cumhuriyeti, bugün demokratik gelişme ve ekonomik kalkınmasının yanı sıra bölgesine de istikrar ve refah sağlamaya çalışan bir ülke haline gelmiştir.

 

Bu anlamlı günde, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere istiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını şükranla anıyor, bütün hemşerilerimin Cumhuriyet Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.