TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tümer: En büyük eser Cumhuriyet

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutladı.

Haber Giriş Tarihi: 27.10.2017 18:17
Haber Güncellenme Tarihi: 27.10.2017 18:17
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Tümer:  En büyük   eser Cumhuriyet

 

ADANA(İLKHABER) -Kurtuluş mücadelesinin simgesi Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını anan Tümer, Atatürk'ün 'En büyük eserim' dediği Cumhuriyet'in sonsuza dek yaşayacağını vurguladı.

BÜYÜK MEDENİYET PROJESİDİR

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 94. yıldönümü dolayısıyla CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, kutlama mesajı yayınladı. Türkiye Cumhuriyeti'nin yokluk ve yoksunluk içinde destansı bir kurtuluş mücadelesinin ardından kurulduğunu anımsatan Tümer, şunları kaydetti:

"Bilim, akıl, çağdaşlaşma ve büyük bir medeniyet projesi olarak Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün liderliğinde ilan edilen Cumhuriyet'in ışığı yolumuzu aydınlatmaya devam ediyor. Halkımızın geleceğini aydınlatan Cumhuriyet, tüm yıpratma ve geriletme çabalarına karşın dimdik ayaktadır. Cumhuriyet ve kuruluş felsefesi, aydınlık yarınların teminatı olarak sonsuza dek yaşayacaktır. Gerici tüm dayatmalara karşın Atatürk ilke ve devrimleri doğrultusunda çağdaş bir gelecek için durmadan çalışmayı sürdüreceğiz. Herkesin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı canı gönülden kutluyorum. 'Cumhuriyet en büyük eserimdir' diyen Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, tüm şehitlerimizi minnetle anıyor, anıları önünde saygıyla eğiliyorum."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.