TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Türkmen: Cumhuriyet sevdalılarını minnet ve şükranla anıyorum

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle yazılı bir mesaj yayınlayan CHP Adana milletvekili Elif Doğan Türkmen, “Başta Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, kuruluşta ve 94 yıldır Cumhuriyetimizi muhafaza ve müdafaada emeği geçen tüm Cumhuriyet sevdalılarımızı minnet ve şükranla anıyorum. CUMHURİYET BAYRAMIMIZ kutlu olsun” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 28.10.2017 16:12
Haber Güncellenme Tarihi: 28.10.2017 16:12
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Türkmen: Cumhuriyet sevdalılarını  minnet ve şükranla anıyorum

Türkmen: Cumhuriyet sevdalılarını

minnet ve şükranla anıyorum

ADANA(İLKHABER)-29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle yazılı bir mesaj yayınlayan CHP Adana milletvekili Elif Doğan Türkmen,  “Başta Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, kuruluşta ve 94 yıldır Cumhuriyetimizi muhafaza ve müdafaada emeği geçen tüm Cumhuriyet sevdalılarımızı minnet ve şükranla anıyorum. CUMHURİYET BAYRAMIMIZ kutlu olsun” dedi.

Türkmen mesajında şunları söyledi:

“Ulus olarak, 94 yıl önce bugün, bağımsızlık, özgürlük, yurttaşlık değerleri ile tanıştık. Vatan kavramını yurtseverlik duygusu ile perçinledik. Bugün en önemli bayramımızın yıldönümü. Bayramımız kutlu olsun.

Coşku ile kutladığımız bu günü bizlere armağan eden, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere kuruluşta emeği geçen herkesin anısı önünde saygıyla eğiliyorum. Onlar Cumhuriyeti kurdu, bizler devamını sağlayacağız.

Dün özgürlük, bağımsızlık, vatan şiarı ile yola çıkan Cumhuriyetimizin kurucuları bugün bizden günümüz gerçekleri ışığında yeni sorumluluklar bekliyor. Bu aynı zamanda ülkemize ve toplumumuza karşı sorumluluğumuz. Dünkü bağımsızlık, özgürlük vaatlerinin yanına hak, adalet, barış, kardeşlik ve daha çok demokrasi taleplerini koymak zorundayız. Demokrasi ile Cumhuriyet birbirinden ayrılmaz bir bütünün parçasıdırlar. Biri olmadan diğeri olamaz.” 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.