TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adana Büyükşehir Belediyesi Şırnak'ta !

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Şırnak Cizre Güçlü Kolgezer Orta Okulu’ndan gelen mektuplara kayıtsız kalmadı, "Öğrencilerimizin ihtiyaçlarını karşılamaktan kıvanç duyarız" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 02.11.2017 16:33
Haber Güncellenme Tarihi: 02.11.2017 16:33
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Adana Büyükşehir Belediyesi Şırnak'ta !

ADANA(İLKHABER) - Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Şırnak Cizre Güçlü Kolgezer Orta Okulu’ndan gelen mektuplara kayıtsız kalmadı, "Öğrencilerimizin ihtiyaçlarını karşılamaktan kıvanç duyarız" dedi ve Adana Büyükşehir Belediyesi Şırnak'a giderek o okulun ihtiyaçlarını ulaştırdı

İHTİYAÇLAR YERİNE ULAŞTI

 Kısa bir süre önce Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye, Şırnak-Cizre Güçlü Kolgezer Orta Okulu öğrencilerinden okullarının ihtiyaçlarının giderilmesini talep eden mektuplar geldi. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, kamera karşısına geçerek sosyal medya üzerinden o öğrencilere "taleplerinizle bizzat ilgileniyorum" mesajı verdi. Sosyal medyadan gönderilen mesajın ardından Başkan Sözlü bürokratlarına talimat verdi ve Adana Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor ve Basın Yayın Daire Başkanı Halil Hızlısoy öncülüğünde Şırnak'a giden ekip okulun ihtiyaçlarını yerine ulaştırdı.

"CUMHURİYET'İN PIRIL PIRIL EVLATLARINA ULAŞMAKTAN MUTLU VE GURURLUYUZ"

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'nün sevgi ve selamlarını Şırnak'a getirdiklerini ifade eden Gençlik Spor ve Basın Yayın Daire Başkanı Halil Hızlısoy, "Öğretmen kökenli bir insan ve Milliyetçi Hareket Partili bir belediyenin bürokratı 'Her vatandaşımız bizim için azizdir' diyen Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'nün yol arkadaşı olarak burada, Şırnak'ta olmaktan, Cumhuriyet'in pırıl pırıl evlatlarının eğitim için ihtiyaçlarını bir nebze de olsa karşılayabilmekten dolayı mutlu ve gururluyum" dedi.

ÖĞRENCİLERDEN BAŞKAN SÖZLÜ'YETEŞEKKÜR VE SELAM

Öğrenciler ise kamera karşısına geçti ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'ye teşekkürleri ile birlikte selamlarını gönderdi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.