TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Büyükşehir’den çiğ köfte ikramı

Adana 11. Uluslararası Tarım Fuarı’na katılarak stant açan Adana Büyükşehir Belediyesi vatandaşlara çiğ köfte ikramında bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 09.11.2017 15:16
Haber Güncellenme Tarihi: 09.11.2017 15:16
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Büyükşehir’den çiğ köfte ikramı

Büyükşehir’den çiğ köfte ikramı

 

 

Bayram BULUT

ADANA (İLKHABER)-Adana 11. Uluslararası Tarım Fuarı’na katılarak stant açan Adana Büyükşehir Belediyesi vatandaşlara çiğ köfte ikramında bulundu.

Büyükşehir Belediyesi Tarım ve Hayvancılık Hizmetler Daire Başkanlığı’na ait stant vatandaşların uğrak mekanı haline geldi. Vatandaşlar stantta çiğ köfte ikramının yapılması zaman zaman uzun kuyrukların oluşmasına neden oldu. Yine stant da uygulamaya konulan kiraz, ceviz, elma fidanı, aşı, zirai ilaç, organik arı kovanı, damızlık koç, güneş paneli, domates ve çilek fidesi, doğal yumurta, kesme çiçekçilik ve güney sığırı ırkına yem desteklemesi projeleri ön plana çıkartıldı. Stantta yine halk ekmek çeşitleri yer aldı.

EKMEK ÇEŞİTLERİ

Ekmek fabrikalarında kalite ve hijyen standartlarına uygun olarak üretilen ekmek çeşitleri, ziyaretçilere ikram edildi. Normal somun ekmeğin yanı sıra farklı lezzet arayanlar için üretilen afacan ekmek, portakallı ekmek, altın koza ekmeği, kepek ekmeği, muhacir ekmeği çeşitleri de farklı damak tadı arayan vatandaşlara sunuldu. Ayrıca bayat ekmekle yapılan yemekler ve tatlıların tariflerinin yer aldığı el broşürleri, ziyaretçilere dağıtıldı.

ÇİĞ KÖFTE VE ÇİÇEK VERİLDİ

Bu yıl Adana Büyükşehir Belediyesi’nin vatandaşlara ikram ettiği el yapımı çiğ köfte, vatandaşları hem şaşırttı, hem de sevindirdi. Çiğ köfte ikramını gören vatandaşlar standın önünde kuyruğa girdi. Çiğköfte ve marol ikramından alanlar köfteyi yoğuranlara ve Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkürlerini sunarak stanttan ayrıldı. Yine stantta belediye personelleri tarafından Hicaz Narı ve Heliantus Sunrich Orange türü kesme çiçekler ziyaretçilere takdim edildi.   Adana Büyükşehir Belediyesi, 12 Kasım’a kadar açık kalacak fuarda kırsal kalkınma projeleri hakkında da bilgiler verildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.