TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aksi mümkün değil

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Sözlü, “Ucuz et” probleminin her ilde nüfusunun 1,5 katı kadar küçükbaş hayvan bulunmasıyla çözüleceğini savundu:

Haber Giriş Tarihi: 12.11.2017 15:27
Haber Güncellenme Tarihi: 12.11.2017 15:27
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Aksi mümkün değil

Aksi mümkün değil

 

 

ADANA(İLKHABER) - Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, 11. Uluslar arası Tarım Fuarı'nda stantları gezdi, fuarın katılımcı firma yetkilileri ile sohbetinde tarımda nitelikli üretim vurgusu yaparken, son günlerde gündemde sıklıkla yer alan 'ucuz et' konusu ile ilgili "Türkiye'de hayvancılık teşvik edilemeyip, hayvanlar doğurganlaştırılamadıktan sonra herkesin ucuz et yemesi mümkün değil." dedi.

BAL YARIŞMASINA KATILDI, STANTLARI İNCELEDİ

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, geçen yıl uluslar arası fuar statüsü kazanan ve her yıl daha da büyüyerek ivme kazanan, bu yıl 11'ncisi düzenlenen bölgenin tek uluslar arası Tarım Fuarı'nda, fuar kapsamında düzenlenen 7. Bal Yarışması'na katılarak, yarışmanın üçüncüsüne ödülünü takdim etti. Fuara katılım sağlayan firmaların tarımla ilgilenen vatandaşlarla buluşma imkanını sağladığı stantları gezerek tarımsal ürünleri ve tarım makinelerini inceleyen Başkan Hüseyin Sözlü'nün yolu sık sık vatandaşların fotoğraf çekilme isteği ile kesildi.

"UCUZ ET İÇİN HAYVANCILIK ŞART"

Ulusal ve uluslar arası pek çok firmanın tarım makineleri, araç ve gereçlerinin görücüye çıkarıldığı 11. Uluslar arası Tarım Fuarı'nda, stantlardaki yetkililer ile sohbet eden Başkan Sözlü, Adana Büyükşehir Belediyesi olarak kırsalda yerinde kalkınmayı desteklediklerini, kırsalda yerinde kalkınma projeleriyle çiftçinin alternatif tarım ürünlerine yönlendirildiğini ifade ederek tarımda nitelikli üretim vurgusu yaptı. Son günlerde ülke gündeminde yer alan 'ucuz et' konusu ile ilgili görüşlerini aktaran Başkan Hüseyin Sözlü, Türkiye'de her ilde nüfusun en az bir buçuk katı kadar küçükbaş hayvanın bulunması gerektiğini söyledi ve ekledi "Türkiye'de hayvancılık teşvik edilemeyip, hayvanlar doğurganlaştırılamadıktan sonra herkesin ucuz et yemesi mümkün değil".

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.