TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dirliğimiz sürsün

AK Parti Adana İl başkanı Yeni, 86. İl Danışma Meclisi Toplantısı’nda 2019’un önemine dikkat çekti:

Haber Giriş Tarihi: 12.11.2017 15:30
Haber Güncellenme Tarihi: 12.11.2017 15:30
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Dirliğimiz sürsün

Dirliğimiz sürsün

 

 

ADANA(İLKHABER) - AK Parti Adana 86’ıncı İl Danışma Meclisi Toplantısı büyük bir coşku içerisinde yapıldı.

Yüreğir Belediyesi Kültür Merkezi’nde yapılan toplantıda konuşan AK Parti Adana Milletvekili ve MKYK Üyesi Tamer Dağlı, Türkiye’nin çok önemli bir süreçten geçtiğini söyledi. 16 Temmuz’daki referandumda ülkenin kaderinin değiştirilmesi için yola çıkıldığını belirten Milletvekili Tamer Dağlı, “Bu ülkenin yönetim şeklinin artık kumpasçıların oyuncağı olmayacağını, milletin hür iradesiyle milletin kendi kendini yöneteceğini sandıkta bütün dünyaya duyurduk. Şimdi 2019’da önemli bir sınav vereceğiz. Önce yerel yönetimlerle ilgili, sonra da genel seçimler. Artık Cumhurbaşkanlığı hükümet modeline geçiş olacak inşallah. Çok kısa bir zaman var. İşi sıkı tutmalıyız. Çok önemli bir sürece giriyoruz.

Bu davanın tek bir amacı var. Bu milletin duasını almak. Dolayısıyla bizim görevimiz, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın üzerine yük olmak değil, onun üzerindeki yükü hafifletmektir” şeklinde konuştu.

‘BÜYÜK BİR AİLEYİZ’
AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, AK Parti’nin büyük bir aile olduğunu belirterek “Bu büyük ailenin Adana' da ki parçası olarak bir kez daha bugün bir aradayız hamdolsun. Birliğimizin ve dirliğimizin devamlı olmasını temenni ediyorum. Bugüne kadar, gerek seçim dönemlerinde, gerek karar alma noktalarında gerekse ihtiyaç duyduğumuz birçok dönemde partimizin de geleneği olması hasebi ile daima her adımımızda sizlerle istişare etme yoluna gittik. Sizlerin değerli fikirlerini her zaman önemsedik. Bundan sonraki süreçte de inşallah daha fazla bir araya gelmeye, daha fazla fikir teatisinde bulunmaya gayret göstereceğiz. 2019 seçimlerine giden süreçte her birinizin fikri ayrı ayrı çok önemli” dedi.

‘SİYASETİ MESLEK OLARAK YAPMIYORUZ’

İl Başkanı Fikret Yeni, “Mensubu olmaktan gurur ve onur duyduğumuz bu davanın her bir bireyinin bir tek hedefi vardır. O da halka hizmeti Hakka hizmet saymak. Bizler siyaseti meslek olarak yapanlardan değiliz. Bizler siyaset ile kendimize ve yakınlarımıza mevkii makam peşinde koşmadık. Bizler siyaseti hizmet aracı olarak gördük. Ve siyaset yaparken sadece bir mazlumun gözünden akan yaşı silmeye çalışan el, zorda kalmış bir kimsenin ihtiyacını karşılayarak ondan gelecek ‘Allah razı olsun’ sözü üzerine Rabbimin rızasını kazanmayı hedef edindik.

Bundan sonra da yükselerek devam eden çıtamızı daha da yükseklere çıkarmak için el birliği ile çalışacağız. Öncelikle 2019'da yaşayacağımız seçim sürecinde başarı şüphesiz ilk amacımız. Her bir teşkilat mensubumuz 2019 yılında yapılacak olan seçimlerin milletimizin geleceği ve devletimizdeki güçlenme için ne kadar önemli olduğunun bilincinde olarak çalışmalarını yapacaktır” şeklinde konuştu.

‘TOPRAĞIMIZA GÖZ DİKENİN GÖZÜNÜ ÇIKARIRIZ’

Zamanın hızla aktığı, sınırların zorlandığı, gücü yetenin gücü yettiğine tahakküm ettiği bir çağda yaşadığımızı kaydeden Milletvekili Necdet Ünüvar, “Artık güç odaklı bir çağda yaşıyoruz. Dolayısıyla bütün dünya ülkeler kendi gücünü artırma peşinde. Bizler de mağdurlara, mazlumlara el uzatmaya devam ediyoruz. Çünkü çok merhametli bir Cumhurbaşkanımız var. Çünkü mazlumların, mağdurların sesi olmak isteyen bir Türkiye var. Allah bu Türkiye’yi ebede kadar hep muzaffer eylesin, hep başını dik etsin.

Bizler de etrafı ateş çemberiyle kaplı bir ülkedeyiz. Sınırlarımızın hemen ötesinde pek çok sıkıntıların yaşandığı bir dönemdeyiz. Bizim kimsenin toprağında gözüyüz yok. Ama bizim toprağımıza göz dikenin de gözünü çıkarmayı biliriz.  

Onun için bizler hep şu düsturla yaşıyoruz. Hz. Ali ‘Herkesi af edin, ama toprağınıza göz dikenleri asla af etmeyin’ buyuruyor. Bizler de vatanımıza göz dikenleri asla af etmeyeceğiz. Ve bütün dünya da bunu biliyor” dedi.

‘KAZANILMADIK GÖNÜL BİRAKMAYACAĞIZ’

AK Parti’nin kurulduğu günden bu yana girdiği her seçimden başarıyla çıktığını hatırlatan Milletvekili Fatma Güldemet Sarı da “Bizim parti olarak başarı çıtamız çok yüksektir. Şimdi Cumhurbaşkanımız Sayın Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde eriştiğimiz bu tarihi çıtayı, şimdi yeni bir aşamaya taşımanın eşiğindeyiz.

Önümüzde 2019’da yapılacak ve telafisi mümkün olmayacak iki kritik seçim bulunmaktadır. Şimdiden çalışmaya başlayarak, kentimizde kapısını çalmadık ev, işyeri, sıkmadık el, kazanılmadık gönül bırakmayacağız.

Burada bulunan tüm arkadaşlarımın büyük bir aşkla, tutkuyla, heyecanla bağlı olduğumuz partimize ve Adana’mıza katkı sağlamak için elinden gelen gayreti göstereceğine inanıyorum. Daha çok çalışarak, daha çok gayret göstererek belediyeden, milletvekillerimize kadar hep birlikte Adana’mızı hak ettiği düzeye yükselteceğiz. O zaman uyum ve işbirliği içinde, seferberlik ruhuyla Adana’mız için, ülkemiz için çalışmaya devam edeceğiz. Unutmayalım işimiz çok, yapılacağımız şeyler çok. Çünkü Türkiye’nin geleceğini inşa ediyoruz” dedi.

‘İLKLERİ YAPIYORUZ’

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan da yaptıkları hizmetlere değinerek “Her zaman teşkilatlarımızla uyum içerisinde hareket ediyoruz. Partimizin ve hükümetimizin de desteğiyle belediyecilikte güzel işler yapıyoruz. İlkleri yapıyoruz. Yapmaya da devam edeceğiz” dedi.

GENÇLER COŞTU, COŞTURDU

AK Partili gençlerin sloganları, tezahüratlarıyla coşturduğu salonda, AK Parti Adana İl Kadın Kolları Başkanı Sevil Can, İl Gençlik Kolları Başkanı Alper Güler de birer konuşma yaparak çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Toplantıya, milletvekilleri, belediye başkanları ve meclis üyelerinin yanı sıra il ve ilçe teşkilatları ile çok sayıda davetli katıldı.

 

   

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.