TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Seyhan Cumhuriyet Ortaokulu’nda bir ilk

Türkiye Ulusal Ajansı’nın hayata geçirdiği “Mucize İçimizde- Eğitim Koçluğu” proje yarışmasında Türkiye genelinde seçilen 113 proje arasına girdi

Haber Giriş Tarihi: 13.11.2017 15:59
Haber Güncellenme Tarihi: 13.11.2017 15:59
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Seyhan Cumhuriyet   Ortaokulu’nda bir ilk

 

Zekeriya ŞAHİN

ADANA(İLKHABER) - Türkiye Ulusal Ajansı’nın  Türkiye genelinde başlattığı “Bireylerin Öğrenme Hareketliliği Ana Eylemi” (KA1) programı çerçevesinde yer alan Okul Eğitimi Personel Hareketliliği alanında yapılan proje yarışması duyurusuna büyük ilgi gösterildi. Türkiye’den 3500 proje başvurusu yapılırken, bu okullar arasına Adana’nın Seyhan İlçesi’nde başarı çıtasını her geçen gün biraz daha yukarıya çekmek için çaba gösteren Cumhuriyet Ortaokulu da katıldı. Cumhuriyet Ortaokulu “Mucize İçimizde-Eğitim Koçluğu” projesiyle katıldığı proje yarışmasında, Türkiye genelinde seçilen 113 proje içine adını yazdırmayı başardı.

Proje kapsamında alınan eğitimler ile eğitim koçluğu yeterliliği çalışmalarıyla, personel okul içerisinde eğitim koçluğu modelini hayata geçirecek. Hayata geçirilen bu proje sayesinde, öğrencilerin kişisel kapasiteleri artırılacak ve öğrencilerin araştırıp, sorgulaması ve düşünme kapasitesi ile öz güveninin yükseltilecek.

Proje kapsamında Cumhuriyet Ortaokulu proje ekibinde yer alan öğretmenler, iki hareketlilik faaliyeti ile yurtdışında eğitim koçluğu eğitimi alarak kazandıkları bilgileri ülkemizin eğitimine aktaracak. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.